Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala draga Marta. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Sta reci?
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Hvala draga,volim lale i gde god nadjem neku neobicnu ja je kupim,i evo delim njihovu lepotu sa vama. ![]() |
|
![]() |
|
anabistrice,hvala na poseti,Sladoled lala je lepa na netu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Sarajka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koji preljepi tulipani draga Leona
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kakva ti je to Sladoled lala. Valjda ćeš nam je pokazati ako je procvala, sigurno je i ona neka posebna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe zaista rascvjetano,šareno,predivno,uživala sam i odmorila se poslije višednevnog umora
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Dadinica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail,promena slike na avataru,i ona je bila simpaticna,nesvakidasnja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Došetala, prošetala i.... došlo mi da plačem.
Ne od zavisti ili ljubomore, da ne shvatiš pogrešno. Nego zato što tulipani tako brzo prođu. Što im cvijet ne traje bar 2-3 mjeseca??? Ili makar mjesec, nego tako brzo odu... Leona, ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Leona koja ljepota od tulipana kod tebe, šteta što im je sezona na izmaku, jedva čekam nove slike iz tvog vrta.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Uvek si dobrodosla i uvek rado vidjen gost ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se svidja,i hvala na poseti ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo i ja konačno malo došetala do tebe! Sve ti je pre,prekrasno Leonice!
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prošla sam tvoj vrt o zadnje stranice prema prvoj i onda ponovno lagano nazad
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ih,Aralija,bas si me postidela,ali hvala ti na tako lepom misljenju ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kapa dolje majstorice, PREKRASNO
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Eh,draga moja, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lantana,sta da radimo kad nam je uvek malo pa kupuj i samo kupuj...siri se.... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |