Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 243> |
Korisnik | |||
ifigenija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Zna li netko koja je ovo biljka? Kažu da se zove citrus, ali pod tim imenom ja pronalazim samo limune...
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
||
To je Citisus,možda racemosus.
|
|||
![]() |
|||
ifigenija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
||
Hvala puno!
|
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
||
Biće da je to ta K.amabilis.Krasna biljka,to si nabavila ili?
|
|||
![]() |
|||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
||
LOVRO, meni tvoja nepoznanica jako liči na digitalis! |
|||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
Malo mi je sumnjivo, moja ne cvjeta
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Je, mogla bi biti Abelia vjerojatno rupestris,jer sad cvjeta,ta K.amabilis cvjeta u proljeće.Šteta ljepša mi je amabilis.Miro ne šalji ništa.
|
|||
![]() |
|||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
||
Kuži li se tko u agrume po listovima?...izniknuli su iz koštice, ali sad se ne sjećam koje su bile...
ovo je najvjerojatnije limun, ima listove kao limun i jako mirišu na limun ![]() ...ali, ne znam što je ovo...slabije listovi mirišu, uži su listovi i sporije raste. ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Svejedno ti @MiraK hvala
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Frida,ta druga da nije naranča?A može biti i limun,teško je agrume prepoznati po listu,mnoge vrste i sorte imaju vrlo sličan oblik lista,ali često se mogu razlikovati po mirisu lista,žrtvuj komadić lista,protrljaj i pomiriši.
|
|||
![]() |
|||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
||
trava, jesam, ali kažem, nema tako intenzivan miris kao ova veća...i baš mi je drugačija od nje..nema veze, jednog dana ću valjda otkiti što je ( ako ne usahne)
|
|||
![]() |
|||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
||
Jel netko možda zna kaj je ovo? ![]() ![]() |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |