Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 8485868788 109> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ne mogu nista drugo reci nego da je sve prelijepo ali ova zadnja slika , da , tocno , kao iz nekog zurnala "Kako urediti okucnicu" ! Prekrasno !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo drage moje sve vas zovem na kavicu na mojoj trenutno cvijetnoj terasici samo što za veći broj gostiju priređujem već duže vremena malo veći stol . Ruže sam već odavno posadila okolo i očekujem grede -koje već duže vremena čekaju da se postave pa da mogu pustiti ruže i druge penjačice pa da mi to bude jedana otvorena nadsrešnica koju bi pokrivale ruže i klematisi ... ali dok to čekam ja sam stol pripravila a valjda će i drugo s vremenom tako to kod nas ide ,prvo ja posadim ruže e...onda još neko vrijeme prođe da bude nastavak
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je da vidite o čemu pričam -hlad nam pravi naš veliki orah i zato nebih imala krova osim kojekakvih penjačica.
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(1)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(1)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će to pravo mjesto za opuštanje, a i druženje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To si jako dobro smislila. Bit će super.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo.....ruze i klematisi....ma sto reci
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jasno mi je o čemu pišeš.i sama sam u takvoj situaciji.
sviđa mi se tvoja ideja.lijepo si uklopila novo,nadozidano,s krovom ,bez krova.bit će super.
nadam se da nećemo dugo čekati na kavicu u novoj hladovini
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
erutrina
Nedavno posijan Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ti kazem da mi se uzdah otima i da bi u tvom vrtu ostala danima dal ce to biti dovoljno jasno da je kod tebe sve prekrasno
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se istopis od miline...
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga blu,
šaljem lijep pozdrav tebi i tvom rascvjetanom dvorištu! |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u tvome dvorištu....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme što volim doći u dvor di ima ruža, atvoje su prekrasne!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe ruže,klematisi,lijepo bi bilo u sjeni oraha popiti kavicu
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 8485868788 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |