Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 133>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:34
Joj,kak je kod tebe lijeposmile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:43
dudo prekrasno ti je cvijeće
one tvoje famozne plave verbene su čudo, niukad nisam naišla u prodaji na njih
ali najljepši mi je ovaj ljetni ljiljan
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:43
i da - škartaj te goste Wink
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:41
Natalija i ja imamo iste misli! Malo kasnim kod tebe i upravo čitam o tvojim gostima! Ima nas svakakvih i tu se niš ne more! Ti znaš da je tvoje cvijeće lijepo, a to što oni ne znaju u tome uživati. .....njihov problem!Tti se zato ne grizi .............(Winkuzmi mene ja ću ti i plijeviti besplatnoLOL

Malo sam i ljubomorna na tebe kad vidim da ti bijeli ljiljan iliti ismene festalis već cvjeta - moj tek krenuo sa listovima!
Ah, ta morska klima.................smile78
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:05
Imaš sve egzotične cvijetove
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:37
Ma šta reći bolan ma legendooooooo
heart
heart
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 23:48
aronija sve više tamni ..jel zna tko kad je za brat
mirta u punom cvatu
grožđe je sve veće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:03
ojjjj cure što ste me nahvalile....to je tako lijepo čutiiiii a danas sam vidla jedno moje malo čudo i jako sam se razveselila tako sam cijuknula da su svi se sjatili da vide šta je mislili su da sam poludila no evo još slikica i hvala vam svima koji šetate mojim vrtom smile79 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:23
dakle moje veliko veselje započinje starom cikasicom..oni koji poznaju moj vrt znaju da mi dve godine nije dala listove i evo napokon jupiiii
ovo je moja najstarija cikasica i evo okrunila se prekrasnim listovima a kad ono iznenađenje
mislim da je ovdi dolje mala beba..šta vi mislite jel bi mogla biti ja sam več pukla od sreće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:39
dakle ovo je trebala biti lila kana koliko vidim nije hmmm nevolim kad kupim nešto drugo od onog što želim
u kamenjaru uvik neš cvate
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:57
sljez nakon dvije godine ipak procvao
ovu palmu žumaru sam dobila od svojih dragih gosti iz slovenije već sam ju posadila nadam se da će se fino primiti
odvažila sam se kupiti i streliziju..jel voli ona dosta vode?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:25
Predivan vrt, toliko lijepih i egzotičnih biljčica
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:31
I ja sam zavirila u tvoj morski vrući vrtić.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:43
Thumbs%20Upprekrasno draga,posebno karanfili u kamenjaruThumbs%20Up
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 19:24
Bila sam kod tebe na šetnjiClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 20:47
super ti je vrt
a biti će i za njami,njami..
sljez ti je dvogodišnja biljka, meni je sad nakon nekoliko godina nastala cijela plantaža jer sam grane s ocvalim cvjetovima, polagala na više mjesta, pa se rasijao (mada ja imam malo drugačiju vrstu)
..artičoka me fascinira uvijek i svagdje kad je vidim, poželim ju i ja imati..opr. ti živiš negdje na moru?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 21:12
Bravo za gospođu mamu cikasicu! Sad možeš početi razmnožavanje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:11
halo cure nadam se da vam nije bilo prevruće tokom šetnje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:18
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

super ti je vrt
a biti će i za njami,njami..
sljez ti je dvogodišnja biljka, meni je sad nakon nekoliko godina nastala cijela plantaža jer sam grane s ocvalim cvjetovima, polagala na više mjesta, pa se rasijao (mada ja imam malo drugačiju vrstu)
..artičoka me fascinira uvijek i svagdje kad je vidim, poželim ju i ja imati..opr. ti živiš negdje na moru?
hvala mari na posijeti,da ja sam na "otoku" Murteru između Šibenika i Zadra,kuća nam je  na jugozapadnoj strani otoka i gleda na Nacionalni park Kornati Big%20smile...kažeš da je sljez dvogodišnji..hmmm...ja sam prošle godine dobila od susjede dva doslovce komadića iščupanog iz zemlje bili su već onak odrvenjeli znači to nije bila prošle godine biljka iz sijemena...po tvome ako sam skužila njega nema sljedeće godine?...šališ se Confused a ja se veselila da imam trajnicu....i artičoku sam dobila prije dve godine male pelcere dve vrste jedna je uspila a druga nikako i evo ove godine je cvala..divan cvijet samo neznam šta sad jel čekam da se biljka sama posuši ili ju moran odrezat..  
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:20
Bože tvoje cikasice -kako je prekrsno a moja sva žuta pa šta da radim sa njom

Heart%20Divider
Heart%20
Divider
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.