Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 133> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj,kak je kod tebe lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dudo prekrasno ti je cvijeće
one tvoje famozne plave verbene su čudo, niukad nisam naišla u prodaji na njih ali najljepši mi je ovaj ljetni ljiljan |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i da - škartaj te goste
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Natalija i ja imamo iste misli! Malo kasnim kod tebe i upravo čitam o tvojim gostima! Ima nas svakakvih i tu se niš ne more! Ti znaš da je tvoje cvijeće lijepo, a to što oni ne znaju u tome uživati. .....njihov problem!Tti se zato ne grizi .............(
![]() ![]() Malo sam i ljubomorna na tebe kad vidim da ti bijeli ljiljan iliti ismene festalis već cvjeta - moj tek krenuo sa listovima!
Ah, ta morska klima.................
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ojjjj cure što ste me nahvalile....to je tako lijepo čutiiiii a danas sam vidla jedno moje malo čudo i jako sam se razveselila tako sam cijuknula da su svi se sjatili da vide šta je mislili su da sam poludila no evo još slikica i hvala vam svima koji šetate mojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan vrt, toliko lijepih i egzotičnih biljčica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam zavirila u tvoj morski vrući vrtić.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bila sam kod tebe na šetnji
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super ti je vrt
![]() a biti će i za njami,njami.. sljez ti je dvogodišnja biljka, meni je sad nakon nekoliko godina nastala cijela plantaža jer sam grane s ocvalim cvjetovima, polagala na više mjesta, pa se rasijao (mada ja imam malo drugačiju vrstu) ..artičoka me fascinira uvijek i svagdje kad je vidim, poželim ju i ja imati..opr. ti živiš negdje na moru? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za gospođu mamu cikasicu! Sad možeš početi razmnožavanje
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
halo cure nadam se da vam nije bilo prevruće tokom šetnje
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |