Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 8586878889 203> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako je lijepo šetati tvojim vrtom, pun reda i urednosti. Ja to obožavam, nigdje pretjerivanja , sklad i harmonija. Želim da mi vrt bude sličan tvome
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo da se mi bile, naljuljale se a i veselim se drugi tjedan mojim rječankama Bergenija, ma vjeruješ ti meni da se ja najmanje ljuljam, tu sad popodne i za vikend najviše uči Nina jer kaže da joj je tu najmirnije a i to je omiljeno mjesto od MM za srknut kavicu. Niho, ma vidi ti ljubomorne žene , a ja sve gledala da malo prošetamo al ti svog S... zarobila na klupi, sjela između nas, na drugu stranu MM i eto propade nam šetnja u samo . Pa kako nisi snimila cikasicu, bogami nije picmoljak a na samom ulazu je, na početku stepenica......da nisi ti previše gledala MM pa zaboravila na moje cvijeće , evo ti jedna velika
Tija... kane imam posađene u vrtu na tri pozicije a ove u bačvi su ono što mi na kraju ostane pa nemam kamo drugamo sve strpam u bačvu pa što bude ali svake godine budu predivne....
Primorka, za srca kažu da vole polusjenu. Ova moja su već baren 30 let na istom mjestu, na živom suncu, svako toliko ih izvadim i opet posadim ali uvijek su mi tako lijepa. Ako ih posadiš i na sunce nećeš fulat.
Lora, Triša, Šmrcko .. Nadan se da će vam se hacienda svidjeti i uživo
Anaida... često si nam tako blizu a uvijek žuriš
Miro dođi mi opet..... Lantana.... to je i moja želja
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko grote su ti prava ljepota....Nove slike trešnje su.....
Drjemavci su još kod mene, nikako dati ih dostavim...Ako ideš prema Rijeci javi se, ako ne doći ću do tebe, jer pročitala sam da na kavu ne dolaziš....
|
|
sutra je novi dan
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se samo nadam da ću doći na kavicu kod tebe da uživo vidim tu ljepotu!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej ima i toga baš dobar ti muž a moža sam ja kriva jadnica tebe optužujem
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eheeej lantana, pomakni se malo da iskoristim priliku za ljuljanje i ljenčarenje zadnji puta kada sam sjela na ljulju malo odmoriti, morala sam poslije kopuckati po vrtu ali možda korijenko neće vidjeti ovaj puta jer pije kavu sa proljećem na terasi
korijenko, sve pohvale, kao uvijek sve je pici pici i savršeno |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno mjesto za ljuljčku !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
UH kao i uvijek dok gledam tvoj raj na zemlji ja zamišljam da sam tamo i da sve to gledam uživo krasno jeeeeeee!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiša pomalo pada, tmuran je dan........ ali meni je najljepši, jer je danas moj dan..... na radiu mi nježnim glasom pjeva Marko Tolja, odmah mi je ljepše ..... švrljam po forumu......odlučila sam da danas ne radim ništa, čak i ručak kuha MM....... ma baš je super .
U tom lijepom rasploženju stižu nove slike sa haciende zabilježene Salomonovim okom
Počinjem tulipanima, onima koji juš uvijek cvatu...
Crni, imam ih čak 3 komada
Žuto crveni su gotovi za ovu sezonu
|
|
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako dobre slike tulipana, cvjetajućih i ugibajućih, bravo draga, da bar neki od ovih tamnih opstane do 7. da ga vidin uživo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perunike
Srca
Jagodini japanski irisi
Stari božur, ipak mi nije otišao cijeli grm, potjerao je dvije grane
Kalikantus ispred kuće
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Jorgovane moje rosno cvijeće, nema djeve koja tebe neće....."
Laburnum -zlatna kiša sva je u cvatu
Viburnum - palla di neve
|
|
(zgora Opatije) |
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas ti je rođendan, guštaj u vrtu cijeli dan .
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad opet kamenjari, grote i njihovi "stanovnici"......
Iberis - njevica
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Armeria maritima
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dušica, sad je ima u svakoj pukotini
Phloxići
Sedum - Shasha
Sedum - Šmrcko
Žuto....
Puzajući ružmarin
|
|
(zgora Opatije) |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko,koja lipa boja tulipanaKod mene su davno iscvjetali i tulipani i galoper.Japanski iris i jorgovan su predivni
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pfff sve je super, ali ovi japanski irisi su posebni
a jorgovan obožavam i zato stalno oko svoga obilazim i upijam onaj prekrasan miris...i ovaj tvoje je zamirišao do mene skroz još jednom sve najbolje želje za ročkas |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj japanski javori zeleni i crveni, ne znam što će biti dogodine jer već je i ove relativna gužva
Ako bude u petak dobro vrijeme tu ćemo mi rječke curke sigurno malo odmoriti....
Tamna je slika jer se je već mračilo.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam rođendan
|
|
Odgovori | Stranica <1 8586878889 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |