Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 272>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 21:03
nažalost nije, ali sam na netu pročitala da ovo nije doba, da pelcati scaevolu treba u proljeće....ma ne brini znam ja šta ti imaš.....doći ćemo sa Šmrčkom, ona će te malo zabavljati a ja ću se pobrinuti da dodjem s velikooooom torbom, pa kad odem ćeš se pitati, ma gdje mi je ovo nestalo....Big%20smileBig%20smileBig%20smile bit ću jako fina neću ti odnijeti i vaze.....Wink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 21:36
Hvala Bogu radovi su gotovi i bilo bi to krasno da se ti nisi razboljela Cry. A vidim da si bila jako vrijedna i sve cvijeće pospremila u konobu. Uh, sad si me zabrinula.... onaj sivi kuštravi ili kako je to već baka lijepo rekla - (calocephalus), imam i ja i još mi je vani, doduše pod krovom, ali ipak..... moram sutra odmah sa njime u kuću.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 22:16
napokon da ja malo virnem k tebi ako smijem Big%20smile moram priznati da nisam stigla pratiti radove zato sam se vratila podosta unatrag i sad kad to sve vidim, drago mi je da je gotovo Smile
cijelo vrijeme mislim da vi na moru ne morate ništa unositi kad ono konoba puna stalaža sa cvijećkama...tako meni trenutno izgledaju soba i kupaona, a nakon pospremanja podruma sve seli tamo Smile ako stane smile42
za tvoje/moje alstromerije sam se ipak odlučila da ostanu u tegli preko zime pa na proljeće van i da malo ojačaju do iduće zime...ne želim više riskirati Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 22:45
Vidim da si bila vrijedna! Mene čeka to pospremanje, možda stignem sutra!
Znam da će mi preko zime dosta toga propasti pa ne žurim...... drago mi je da je tvoje na sigurnom pa ako pofali da imam koga za pitati!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 23:07
kat.rea - ja pročitala tako. Znam gdje ih ima za kupiti, ali su ih ove godine počeli prodavati tek u 8. mjesecu. A ja bi htjela vaze s njima urediti u proljeće. Zato ih tako mazim.

kontessa, jesi vidjela male plumbagiće. Mislila sam da je to nemoguća misija, a oni nikli.

bergenja, ako i propadne nešto - tu smo. A ima i sajmova, a ima i onaj vrtni centar u tvojoj blizini - neću biti mirna dok tamo ne dođem jer sam tamo našla ono što malo gdje ima.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 23:18
Na kojeg konkretno misliš? Decora buzet ili Ures Poreč?!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 07:32
Lijep rasadnik si i ti sebi stvorila u kući Smile , puno sam toga lijepoga uočila - a koprive su me oduševile! A i usput sam naučila da trajnice mogu van posijati, pa kako je danas pala kišica - to će mi biti prvo što ću učiniti kad se s posla vratim!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 07:36
Bergenija, na Ures. Moje kolege sa posla su barem jednom tjedno u Istri i uvijek izmislim nešto što mi treba donjeti!

Anaida, ja sam sijala u 9 mjesecu. Probat ću i ja danas malo sjemneka baciti po vrtu!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:42
Hoja ,mogle smo se udružiti,tvoje kamenje u moj vrt,a ne kaj ja teglim ,vozim i plačam ono kaj je tebi višak
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 13:17

Dođi sa kamionom, kiperom i vozi badave - ima ga na hrpi 30 kubika!

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 23:44
Dragoj S sve najbolje povodom njenog rođendana uz pjesmu......(izabrati koju)želi "teta" Tija. (ovo je bilo u stilu međimurskih radiopostaja "želje, čestitke i pozdravi" Wink)

Čuvaj mi se ženo i ozdravi čim prije
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 23:20
hoćemo slike! hoćemo slike! Tongue

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 23:22
naletila sam ostaviti jednu love%20couple%2003

Danas sam bila u ovoj ljepoti od vrta, u izvidnici mojih pelcića i strategiranju što dalje ( sa sjetvom) . Otimala se,  ko fol gripozna , ali moje puse liječe sve. Morala sam primjeniti silu  smiley2230.gif i otela sam teglu sirupa od 300 maslačakasmiley2579.gif

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:37

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 18:54
Mnogo je cvijetova ocvalo, prolazila sam kraj njih, ali sam samo ove uspjela uslikati.
Krumpirko je taj dan imao samo par cvetića i opuštene listove. Žedan, napušten ... a silno ga želim sačuvati za slijedeće ljeto. Danas je bio puno više "plav", ali - konti, nisam slikala ...

Naravno, u šoping se mora, pa u košaru uleti koja biljčica. Što mogu kad ove volim. Nisu cvjetnice, ali - to je po mom guštu

i ovo za moj stol na terasi
A ovo je razlog što sam bolesna, što mi treba odmora i što ponekad pustim suzu kad mi jednim pokretom pikamera nestanu sati muke i dani čekanja i godine rasta cvijeća u jednom kutku mog dvorišta.

Onog dana kad sam napisala da su radovi gotovi nisam ni sama znala da ćemo se upustiti i nove avanture. Po onoj: Kad je bal - nek je maskenbal!
Odmah do korpe bagera vidi se red kamena. Tamo su rasli sukulenti, puzavice, ukrasne trave, pokrivači tla i taj je dio bio u ravnini sa putom. Sad je na nekim mjestima taj moj "vrtić" ostao u zraku više od 0,5 m.
I zato hvala korijenku, bergeniji i OTOK na sadnicama jer svaka od njih mi je sada dobrodošla.
A onog kamena na kojem su puzale čuvarkuće više nema. Bio mi je posebno drag, ali MM kaže "smetao je" ...  
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 21:28
Pa koga vraga sad opet radite?

Ma napunit ćemo mi to ponovno - zajedničkim snagama
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 21:45
Točno kaže OTOK, bit će još ljepši! Samo reci što ti treba i imat ćeš!Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 21:49
Prekrasno cvijećesmile99
I ja sam danas kupila nešto trajnica u Kaufiću po 4 kn, i neku hebu za 12. Već je puno toga rasprodano. Ova heba nije kao one šarene većih listova , nego nešto mini zeleno. I uzela sam taj mini sedum kao što je tvojEmbarrassed

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 22:42
Ma koga vraga opet kopate? Jel se to TM raspištoljio?
Novo cvijeće je krasno, meni zapelo za oko ono nešto čupavo plavo zeleno i žute krizantemice ( ili margaretice).
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 22:46
Ove što su uletile u košaru su super, posebno oni srebrni, koja je to biljka, oni su dekorativni cijelu godinu, a kod cvjetnica cvijet ode i dođe.
Ja sam tek sada vidjela da si preorala cijelo dvorište, ma bit će sadnica Wink
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.