Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 272> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nažalost nije, ali sam na netu pročitala da ovo nije doba, da pelcati scaevolu treba u proljeće....ma ne brini znam ja šta ti imaš.....doći ćemo sa Šmrčkom, ona će te malo zabavljati a ja ću se pobrinuti da dodjem s velikooooom torbom, pa kad odem ćeš se pitati, ma gdje mi je ovo nestalo....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Bogu radovi su gotovi i bilo bi to krasno da se ti nisi razboljela
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon da ja malo virnem k tebi ako smijem
![]() ![]() cijelo vrijeme mislim da vi na moru ne morate ništa unositi kad ono konoba puna stalaža sa cvijećkama...tako meni trenutno izgledaju soba i kupaona, a nakon pospremanja podruma sve seli tamo ![]() ![]() za tvoje/moje alstromerije sam se ipak odlučila da ostanu u tegli preko zime pa na proljeće van i da malo ojačaju do iduće zime...ne želim više riskirati ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da si bila vrijedna! Mene čeka to pospremanje, možda stignem sutra!
Znam da će mi preko zime dosta toga propasti pa ne žurim...... drago mi je da je tvoje na sigurnom pa ako pofali da imam koga za pitati!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kat.rea - ja pročitala tako. Znam gdje ih ima za kupiti, ali su ih ove godine počeli prodavati tek u 8. mjesecu. A ja bi htjela vaze s njima urediti u proljeće. Zato ih tako mazim.
kontessa, jesi vidjela male plumbagiće. Mislila sam da je to nemoguća misija, a oni nikli.
bergenja, ako i propadne nešto - tu smo. A ima i sajmova, a ima i onaj vrtni centar u tvojoj blizini - neću biti mirna dok tamo ne dođem jer sam tamo našla ono što malo gdje ima.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na kojeg konkretno misliš? Decora buzet ili Ures Poreč?!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijep rasadnik si i ti sebi stvorila u kući
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bergenija, na Ures. Moje kolege sa posla su barem jednom tjedno u Istri i uvijek izmislim nešto što mi treba donjeti!
Anaida, ja sam sijala u 9 mjesecu. Probat ću i ja danas malo sjemneka baciti po vrtu!
|
|
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Hoja ,mogle smo se udružiti,tvoje kamenje u moj vrt,a ne kaj ja teglim ,vozim i plačam ono kaj je tebi višak
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Dođi sa kamionom, kiperom i vozi badave - ima ga na hrpi 30 kubika! |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dragoj S sve najbolje povodom njenog rođendana uz pjesmu......(izabrati koju)želi "teta" Tija. (ovo je bilo u stilu međimurskih radiopostaja "želje, čestitke i pozdravi"
![]() Čuvaj mi se ženo i ozdravi čim prije
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hoćemo slike! hoćemo slike!
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() Danas sam bila u ovoj ljepoti od vrta, u izvidnici mojih pelcića i strategiranju što dalje ( sa sjetvom) . Otimala se, ko fol gripozna , ali moje puse liječe sve. Morala sam primjeniti silu ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Mnogo je cvijetova ocvalo, prolazila sam kraj njih, ali sam samo ove uspjela uslikati.
![]() Krumpirko je taj dan imao samo par cvetića i opuštene listove. Žedan, napušten ... a silno ga želim sačuvati za slijedeće ljeto. Danas je bio puno više "plav", ali - konti, nisam slikala ...
![]() Naravno, u šoping se mora, pa u košaru uleti koja biljčica. Što mogu kad ove volim. Nisu cvjetnice, ali - to je po mom guštu
![]() ![]() i ovo za moj stol na terasi
![]() A ovo je razlog što sam bolesna, što mi treba odmora i što ponekad pustim suzu kad mi jednim pokretom pikamera nestanu sati muke i dani čekanja i godine rasta cvijeća u jednom kutku mog dvorišta.
Onog dana kad sam napisala da su radovi gotovi nisam ni sama znala da ćemo se upustiti i nove avanture. Po onoj: Kad je bal - nek je maskenbal!
![]() Odmah do korpe bagera vidi se red kamena. Tamo su rasli sukulenti, puzavice, ukrasne trave, pokrivači tla i taj je dio bio u ravnini sa putom. Sad je na nekim mjestima taj moj "vrtić" ostao u zraku više od 0,5 m.
I zato hvala korijenku, bergeniji i OTOK na sadnicama jer svaka od njih mi je sada dobrodošla.
![]() A onog kamena na kojem su puzale čuvarkuće više nema. Bio mi je posebno drag, ali MM kaže "smetao je" ...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa koga vraga sad opet radite?
Ma napunit ćemo mi to ponovno - zajedničkim snagama |
|
![]() |
|
Točno kaže OTOK, bit će još ljepši! Samo reci što ti treba i imat ćeš!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() I ja sam danas kupila nešto trajnica u Kaufiću po 4 kn, i neku hebu za 12. Već je puno toga rasprodano. Ova heba nije kao one šarene većih listova , nego nešto mini zeleno. I uzela sam taj mini sedum kao što je tvoj ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma koga vraga opet kopate? Jel se to TM raspištoljio?
Novo cvijeće je krasno, meni zapelo za oko ono nešto čupavo plavo zeleno i žute krizantemice ( ili margaretice).
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ove što su uletile u košaru su super, posebno oni srebrni, koja je to biljka, oni su dekorativni cijelu godinu, a kod cvjetnica cvijet ode i dođe.
Ja sam tek sada vidjela da si preorala cijelo dvorište, ma bit će sadnica ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |