Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 103> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unatoč suši lijepo ti sve izglida, a što se tiče razlike između delosperme i karpobrutusa ne kužim ni ja ,al dok lijepo cvatu ni ne zanima me
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bugenvilija je nakon smrzavanja lijepo oživila.Čak ima i jedan cvjetić.Ali nakon kiše i neku ljepljivu bijelu spužvastu bolest po lišću.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zatekla sam još mrtvih biljaka od nezalivanja.Npr iberis koji cvate zimi i dragi bršljanić u kamenjaru.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Od bijesa sam izvadila neke biljke koje se kod mene pate i nikad ne cvjetaju i poklonila susjedi koja tu živi i malo je u zaklonu.Obečala sam joj daliju,ali u zemlji sam našla samo suhi prazni korijen.Dobila je i pitomu kupinu.
Mislila sam zapelcati lavandu ,ali je toliko jadna (vidi se na slici) da sam zapelcala samo ružmarin i to na mjestu gdje se pola starog grma osušilo.A i iza kuće uz zid 11 grančica ali sam zaboravila poslikati.Da se pola primi,super.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana nikla iz sjemena. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma baš mi se kod tebe sve sviđa, tako prirodno, tako jednostavno, a tome i jest čar ljepote. Čuj, da imam rep i jabih mahala !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Biće nešto od nje.Ove godine je dobro moram zamotati.
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lijepo mi je kod tebe, tako je sve prirodno. Teško se boriti s prirodom kako na moru tako i u kontinentu, sve ima svoje prednosti i mane a mi se tu samo moramo prilagoditi
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Što je vrt zapušteniji i neuredniji to više ima ljudi koji kažu:baš ti je lijepi vrt,tako prirodan.To mi zvuči kao neka utjeha.Svejedno hvala.Ima ljudi koji to vole.Ja nisam među njima.Ja volim vrtove ko iz časopisa.Dizajnirane,šarene i uredne,ali morala sam se predati pred prirodom i ljudskom zloćom.
|
|
|
|
![]() |
|
Zet je (a možda i sestra,neznam) izvadio šipak sa korijenom.To je bila očeva želja.Navodno da je divlji.Uvijek smo ga šišali do zemlje.Zanemarite blavora.Taj spada u neku drugu priču.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Grožđe je bilo grozno ali slatko.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepih je detalja, i cvjetnih i dekorativnih, na tvojoj djedovini.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dekorativni detalji čine tvoj vrt uvijek interesantnim
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nakon dugo vremena evo mene opet u tvom vrtu. Mogu ti reći da je jako zanimljiv, lijepo si ga sredila, s puno zgodnih kreacija. Uživala sam dok sam po njemu šetala i zavirivala u kutke i zakutke.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slažem se. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |