ajamin vrt |
Odgovori | Stranica <1 8586878889 145> |
Korisnik | ||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hheheh ajama, imam ga i ja, ali nemam pojma kak se zove.....
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Navratila malo do tebe da vidim što ima lijepoga i .....ugledala dalije i......ostala među njima.
Baš su ti lijepe.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja ću se pridružiti Glikici na šetnji jer kod tebe još uvijek puno toga cvjeta i šetnja me veseli.
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Šetnja me uvijek opusti kod tebe, preljepe kadrovi cvijeća, samo suzice kiše odaju da se jesen približava
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo još malo dalija
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
malo tagetsa
|
||
|
||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa da, dalije su prelijepe, ova bijela je posebna. Baš bi mi dobro stajala jedna takva u mom dvorištu. Poduzet ću odgovarajuće korake po tom pitanju.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
oduševila me bijela dalija!
kada ju mraz uništi, posadi ju u posudu i na proljeće će ponovno niknuti. cvjetići sa zadnje slike je meksička cinija. |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasno je kod tebe , sve veselo i cvjetno, tagetsi, dalije, ruže
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
he he he..od koga si dobila sjeme
.
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i ja volim dalije.pogotovo što ih po zimi spremim,a na proljeće ponovo sadim i to gdje želim
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jesen je došla,ali nakon ono malo mraza sad je stvarno dobra jesen
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
slavice dalija imam dosta pa ih ne mogu saditi u posude,jer onda ih nemam kamo spremiti
sve ih stavim na novine u plastičnu gajbu i pod policu sa zimnicom ispod stepeništa.već godinama preživljavaju
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasna bjelina dalija i rascvjetani oblacic cinija
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala carol i meni su dalije jako drage.bijele imam prvi put
|
||
|
||
Sabi
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kako krasne boje dalija
zato mi je jesen draga zbog tih boja, iako mi ni malo nije draga zima koja dolazi , ali jesen je zato prekrasna
|
||
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
naravno da će se primiti ...ti to majstorski odradiš pa ne vidim razlog da se ne prime, Za tm, zna čovik odabarti što valja!!! |
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasne meksicke cinije i dalije a i ruze ce ti se primiti sigurno kad ti sve drugo lipo raste pa ce i one
|
||
Odgovori | Stranica <1 8586878889 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |