Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 134> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamenjar.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme opet slika! Koja doza uzivancije
![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
pa kod nas je bilo -24 i vise od pola metra snijega cisto sumnjam da bi to prezivila...a u tegli..hm bude velika nazalost nemam mjesta...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pa mozes je imat u tegli tara ,ja imam jednu i u tegli i super mi je....ja je volim jer cvjeta dugo i slatka mi je sa tim svojim ljubicastim cvjeticima ..a bome i ovu zimu je ona pretrpila dosta snijega i minusa pa cak mislim da moze svagdje prezimit
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
super,ako se ikad preselim na more imat cu ju i ja...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ova opuntiaj ima vece cvjetove od one gore na sliki..slicne su al u ove su cvjetovi puno veci
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
mrakkkkkkkk
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
jao kamenjar ova optunia ima fenomenalne ljubicaste cvijetove...ogromna je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
neznam koji mi je ljepsi,svi su prelijepi..evo i mojih jos
![]() ![]() ![]() ovaj sedumič što je prekrio kaktus obožavam ,po zimi bude skoro pa crn ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
ogulin ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 5 |
Moja chamaelobivia
http://imageshack.us/photo/my-images/694/p6022619.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/814/p6022620.jpg/ ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepi su Mak. Pinus standardno - prekrasno. Bravo Mali kaktus. Bebolina jedan ali vrijedan.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Woooow,divni su svi,ali bas svi.............!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,ja sam to kod rebutia primijetila,one počnu odmah ujutro i već rano poslije podne se zatvore,za razliku od gimnića kojima treba da ih sunce dobro ugrije i tek onda se otvore i ostanu dugo otvoreni.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pinus...mali kaktus....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |