Moj i njegov vrt |
Odgovori | Stranica <1 8687888990 137> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, bit će još novih biljčica, našla sam još jedan popis sa tvojim željicama!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi mi rodni grad...
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, nije me dugo bilo kod tebe, ali kako znam da nije ni tebe bilo doma, eto uvijek na vrijeme stignem poregledati tvoj vrt, koji me uvijek oduševi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty, već sam ga pozdravila..
Triša uvijek si rado viđen posjetilac.. i svim ostalim gostima |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slikala sam zadnji sušni dan, pa ipak nešta rascvalo, a kako će biti poslije ove kiše, vidjet ćemo.. do prvog mraza
ova bromelijina georgina je šatirana, nisam to prije primijetila kasna žuta krizantema ima pupiće, možda procvate do 1.11. pokoji cvjet na sljezu, jedna ruža i kerija Uploaded with ImageShack.us |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo jesenjsko cvijeće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari je li onaj cvijet žute boje na prvoj fotografiji ove stranice noćna frajla? Sačuvaj koju sjemenkicu molim Te za sve drugo
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za suncane slikice.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam jel budu stigle sazrijet sjemenke |
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marek htjela sam te pohvaliti, a nisam ni skužila da sam već na drugoj temi, preveč pišemo o pušenju i ja se od samoga pisanja napušila. Draga oni gumbeki mi se dopadaju. Nekad su oni po našim selima obavezno krasili vrteke. Žene su ih zvale "Smrdljivci".
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Mari, dobro ti jutro, svježe i sunčano...navratih malo i do tebe, mokre su mi noge od rose u tvojem vrtu.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kuc-kuc,ima li koga?...ima,ima,divnih jesenjih slika
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posljednje povrće pred mraz i ja sam moje pobrala, a lozica mi od tebe nije kao tvoja ali bitno da se primila za ovu godinu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 8687888990 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |