Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 8687888990 142> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Susjedo da ostavim traga inače sam često kod tebe brzinski, iz dana u dan sve ti ljepše samo da ti mahnem znaš mene nikad vremena,< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zimsku trešnju stavi na tamno mjesto,,,pauzirat će,,,pa ćeš imati lijepe bobice za Božić!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho u pravu si, s kaktusima ne možeš fulati, oni su uvijek super .
Arim susjedo, valjda ćeš jednom naći vremena da u prolazu svratiš, onako za prave. Bio bi red, bar malo s nogu ! Fiki ne brini, zadržat će se te bobice još jako dugo kod mene.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predstavljam vam mog smrdljivca, al ne smrdi puno
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ga jedan, još veći "smrad" , stapelia gigantea; stvarno je gigant među stapeliama:
|
|
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi se sviđa taj tvoj smrdljivac
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ti je sve uredno i lijepo.Kaktusi su ti melem za oči,ali ova gigantica sa cvijetom ti je najljepša.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Glikice, nadam se da se nećeš ljutiti što ću ovu sliku sa neta staviti na tvoju temu, kada sam je vidjela, podsjetila me na tvoj ciglenik, da vidiš da nisi osamljena u uređenju vrta ciglama, a i ideja mi je baš dobra.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica, stapelia je malo drugacija od onih koje sam do sada vidjela, a smrad, ima i gorih.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelia, cvijet nije ono klasično lijep, ali je veoma neobičan i veoma veliki i veoma smrdi ! Već samim time je poseban.
Lijepo od tebe što si ga došla vidjeti !
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, dobiti kompliment od teba za urednost je velika stvar za mene. Al da znaš da ja vješto skrivam korov gdje ga ima( a ima ga) , čekam da zahladi malo pa da ga se dovatim svim sredstvima.
Da, gigantica je baš super, kao što sam gore i Kameliji napisala, posebna po svemu.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smail, hvala ti na ovoj slikici, baš mi se dopada i već smišljam gdje bih tako nešto ubacila. A i slagalo bi mi se sa mojim ciglenim krugovima. Baš mi je drago da si me se sjetila.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol !
A što se tiče smradova, u pravu si, ima ih.....uf, da ne pričamo. |
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prije spavanja prosetala sam tvojim vrtom i uzivala ,predivno ti je sve ,a sad mi reci za stolisnik,kazes da ti cvate drugi put ,zar si ga siasala poslje cvatnje,ja svoj ne diram,stoje ocvali cvjetovi ,zar sam ga trebala osisat ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar,baš mi je drago da te vidim kod mene,a znam u čemu posebno uživaš ! Priznaj da si najviše zagledala kaktuse ? Kao i ja kod tebe .
Da ti kažem za stolisnik:još prije mjesec dana sam odrezala prve cvjetove, objesila naopako, osušila i spremila u vazu za budući jesenji aranžman. Odmah su izrasli, bočno na granama, novi izdanci sa novim cvjetovima. Sad će i ovi novi pod nož( škare) dok mi se ne rascvatu previše i dok se ne počnu osipati.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, danas nisam ništa slikala, osim maloprije ovaj adenium, kojeg željno očekujem da procvate:
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već 2 dana nisi nikaj slikala !!! Daj sredi to, tak vruće ipak nije !!
A za ovaj adenium....držim ti fige da bude takav kakvog nitko nema !! 24.,25. i 26. spavaš kod mene !! Uzmi piđamu i i ako trebaš !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan ti je adenium, ja sam moje stavila van na sunce, samo da znaš i već se vidi razlika
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free srece, vidimo se, ponijet ću sve što si nabrojala i još svašta nešto.
Adenium čekam i čekam....pa još čekam, kad ono, danas se jedno 3 mm otvorile latice.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, baš mi je drago da su ti bolje. Nisam neki veliki znalac što se tiče biljaka, al kad znam, onda znam , mislim ono , sva sam si bitna.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 8687888990 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |