Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 8687888990> |
Korisnik | |
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti kukurijeci moji bijeli su mali te uživam u tvojima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kukurijeci su ti predivni ... ja imam tamno crveni ... mozda me jos uspije docekati
rasirenim laticama kad se vratim .... |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia, korijenko, kosjenka SB, rajski vrtovi, Mari,5510, miska, Cimisifuga, maslačak7, lucy, catalpa, gute Fee hvala vam
Kako su najljepši u mom vrtu još uvijek kukurijeci, nešto o njima. Prije mjesec ili nešto više, sređivala sam malo po kamenjaru i tisuće nekih malih biljčica je niknulo, a ja to skoro sve lijepo počupala. No, neke su mi i ostale, i tek prije koji dan, kad su malo porasle, vidim da su kukurijeci Imam ih godinama, a ovo je prvi put da su niknuli, sami se zasijali. Imam više sreće nego pameti. |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me nasmijala! Stiglo proljeće sa snijegom i oblacima! Kako god bilo, tvoje biljčice su prekrasne!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde malo pravog proljeća da vidimo u tvom vrtu
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, tako je bilo, hvala ti
Korijenko, u pravu si, vrijeme je za ljepše slike, a negdje sam ulovila da ti je vrt famozan, pa bi i ti mogla koju sličicu staviti
|
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW! Zbilja se imaš čemu veselit!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako jako mi se dopala setnja u tvojem cvijetnjaku !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega lijepoga u tvome Hercegovačkom raju, sve njegovano, maženo i paženo .... a bome nemam primjedbe ni na fotkice, sve jedna bolja od druge .... prekrasno draga moja Nisa
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo kasnim s pregledavanjem, ali zato ništa manje nisam uživala. Levisija me oduševila, a i snježne grude. Kako ti tako bogato cvatu? Koliko ti je stara ta biljka? Moja je još mlada, visoka tek metar i pol i imala je svega četiri grude. Što joj trebam raditi da nagodinu bude bogatija?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja obavljena.zadovoljna sam viđenom
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, drage moje
Andina, za snježne grude, ne znam što bih rekla, osim da ja režem sve slabije grane, iako je to kontra stručnjaka koji kažu da se prvih nekoliko godina ne reže ništa. Mrzi me kad se pod kišom saviju do poda pod težinom gruda, tako da ja režem sve slabije grane. Držim fige za dogodine.
|
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 8687888990> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |