|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 113> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
radovi i vise nego predivni...impresionirala su me ogledala, kao i sve ostale....i naravno klimt....
a massai su mi pomalo i fetis----nemam sto vise reci nego P R E D I V N O
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala draga....to ja zovem komentarom ![]() Da...što sam duže u decoupageu...sve više se okrećem ka drvetu ...radim još uvijek puno na staklu i platnima....ali drvo me sve više ponovno privlači.... ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
Sve je majstorski. Ja te komentiram tamo pa mislim da se podrazumjeva... Ovo ogledalo art deco mi je presavršeno. Baš je po mom ukusu. Sve što napraviš izgleda super, neke motive volim manje, neke više, ali nema govora...odlično
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
Svestrana majstorice, ja zaista mogu iznova i iznova gledati tvoju galeriju!
Sjajne kombinacije i osecaj za boje ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala Lili....sad ćeš da vidiš osijećaj za boje ![]() ![]() MM i MPK otišli na svadbu, ja uspavala MPS i udri isprobavanje classic craklea po Klimtu.... samo zlato i crno....za poludit ![]() Samo da dignem slike ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
fantastično!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
odlično!
![]() a da znaš da sam neki dan nabavila iste takve kutije. sad čekaju da ih se malo sredi
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
uhhhhhhh ovo je vrh!!! veoma dopada... i kak sad moze zlatna da raspucava??!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
nije raspucala zlatna...raspucao je lak na zlatnoj...to je 2k ako se ne varam...ovo crno zlatno je classic ako vidim dobro...
i iako ne volim klimta vrlo su efektne... |
|
![]() |
|
![]() |
e pa u tome i je štos tog classik craklea.....zato sam ga večeras i isprobavala..... ![]() Malo sve to duže traje jer je dvokomponentni...ali isplati se..ako ništa drugo radi toga jer raspucava izlatnu i srebrnu ...tj. sve " metalne " boje ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
pa meni sad ništa nije jasno?? pa ja sam i mediumom radila na srebrnoj?? help!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Imam još neke kombinacije...crno-crveno, crno - srebrno....
raspucavala sam i zlatnu i srebrnu...ali još nisam gotova s time ..sutra možda stavim fotkice ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ovo ti je onaj Classik crakle...isto je dvokomponentni.....ček sam da nađem link..... Evo ga...tu pod klasik lak: http://www.lumos.hr/antik.htm |
|
![]() |
|
![]() |
ma skužila sam ja odmah da je to klasik, al ne kužim zakaj velite da samo on raspucava metalne??
|
|
![]() |
|
![]() |
pa zato kaj drugi 2 K u biti raspucavaju " sami sebe " tj. step 2 se raspuca pa se kroz njega vide pukotine prve boje...ali ovaj raspuca doslovno zlatnu ili srebrnu boju i onda se kroz nju vidi prva boja...al sam objasnila ![]() Jesi skužila? |
|
![]() |
|
![]() |
a to...ma sad mi je jasno....ja sam vas skužila da pričate kako 2k uopće ne reagira na zlatnim i srebrnim, pa sam se sva zbunila jer znam da sam to radila i da mi je uspjelo....pa sam načas pomislila kako sam svemoguća...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ove su čekale cca 1-2 mjeseca da dođu na red.... ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
ali zato se čekanje isplatilo
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
moram pitati majstoricu... ovaj classic crackle kužim, ali crackle medium mi zadaje glavobolju. koliko god debelo nanosim step 2 uvijek mi pukotine ispadaju tako sićušne i onda ako ih punim prahom (zapravo sjenilom) sve mi se nešto umulja i uopće ne postižem ono što bi trebalo biti. ili i step 1 mora biti obilno nanešen?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |