Gazanija - Gazania splendens |
Odgovori | Stranica <1 7891011 20> |
Korisnik | |
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam sretna zbog tebe dragasamo napred!
|
|
Pecika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam sa tatom bila mbm-u ,prvi put,doista sam se iznenadila cega svega ima ,a i naravno cijenama koje su mi pomalo za neke i smijesne ,kupila sam gazaniju,odabrala tako od oka i cim sam dosla doma naravno k vama brzo da vdim kada,di kako ,i zaljubila sam se ..ovaj cvijet je doista prekrasan ... kupila sam sarene,i nadam se da ce uspijeti samo neznam dal da sadim sada,vani pada snijeeeeg a toliko sam planova imala za danas ...i jedno ozbiljno pitanje kako gazenija prezivljava s puzevima (tako da znam da ih ako niknu di da ih presadim ) ,jer puzevi su moi najveci neprijatelji ...dali ih vole papati..? a vama cure drzim fige da vam niknu i ljepo narastu...
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pecika,ako si na kontinentu,pričekaj sa sadnjom bar do polovine ožujka.Što se puževa tiće nisu baš ljubitelji gazanije ali znaju pojesti pupove i cvjetove mada rijetko i to ako nemaju izbora
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja prva iznikla, jeeeeaaa :)))
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mojih ako sam dobro ujutro izbrojala izašlo nekih tridesetak to jer zato što nam vi cure šaljete pozitivne vibre ljubim vas! ! Maso sretno i nadalje !
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso,Zelenka
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je evo iznikla i 5. od 10 sjemenki
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana i ja sam ih nekih 10-12 posadila, 3 vire, evo prvi put nakon par godina dami uopce niklo sjeme, Oljin recept je mrak! :))) Hvala Olja!!!
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam posijala dvije kartice tako za mamu i sebe i prekjučer još jednu karticu pa čemo vidjeti hoće li i kod te biti sreče !
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma baš ste mi simpatične kako brojite iznikle biljčice
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, kad smo presretne da konacno i nama krene s tom ljepoticom!
|
|
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana i za tebe.....
|
|
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Devojke kao stojite sa beby-gazanijama.....niko se ne javlja...
|
|
Morana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje doslovce stoje, ne znam što im je... nit rastu nit propadaju...
|
|
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana samo pazi da ne budu pre mokre i da imaju dosta svetla....one vole toplotu i sunce i cesto stoje dok im ne bude potaman pa se ti ne nerviraj...krenuce one...
|
|
Morana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam... sve su isti uvjeti ko i prvih dana... ne nerviram se... ima vremena i kupit drugu vrećicu
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana,gazania u startu ide dosta sporo.Nema nervoze,malo strpljenja i sve će biti ok.Prve cvjetove možeš očekivati krajem travnja,ali moraš zadovoljiti sljedeće uvjete.Za nekih 15-ak dana obavezno prepikirati presadnicu/kad dobije dva prava lista/u veću posudu-lončić.Kao što ti je Olja napisala,dosta svjetla i umjereno zaljevanje.Polovinom travnja presaditi u zemlju.
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje 4 iznikle i isto stoje, ali cekat cemo :)
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam 16.02.posijala gazanije,ali nije baš toplo u kući ,pa se još ne nadam da će izniknuti.Ali imam pitanje za iskusnije forumaše od mene:da li bi gazanija mogla prezimiti posađena vani ako joj se pokrije korjenje i malo ju se malčira i zaštiti,napominjem da živim u okolici Zagreba.Za priobalni dio Hrvatske znam da nema problema ,pa mi je palo na pamet da bi možda i u kontinentalnom djelu ako se zaštiti mogla opstati preko zime.
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |