Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gazanija - Gazania splendens
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gazanija - Gazania splendens

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
Korisnik
Poruka
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 11:02
Originalno poslano od člana Olja Olja napisao:

Naglas se smejem a moji me gledaju sta mi je ....a ja im samo dobacim....
...nikle su.....a moj ce ti muz...nije ti dosta sto sadis na sve strane pa zar sad i virtalno....kriminalne smo mi cvecarke tj.prave cvecke...
Morana super si...tako mlada a tako uspesna!
Zelenka ti ces nas vec sutra obradovati izniklim gazanijama...ali za svaki slucaj primeni ono moranino BACICU TE IZLAZI!....to pali sigurnoLOL
I moje su izašle čak 4 jupiiiiiiiiiiiiiiiii smile211izgleda da je upalilo premještanje tj.grijanje tako sam sretna hvala svima a posebno tebi Olja! smile79 Sad sam da se održe ne urekla i da iznikne još koja! Hehehe jesmo smješne nije ni čudo kaj nam se muževi nemogu prestati smijati LOL
smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 12:22
I ja sam sretna zbog tebe dragasmile213samo napred!
Na vrh
Pecika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pecika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 17:31
Danas sam sa tatom bila mbm-u ,prvi put,doista sam se iznenadila cega svega ima ,a i naravno cijenama koje su mi pomalo za neke i smijesne ,kupila sam gazaniju,odabrala tako od oka i cim sam dosla doma naravno k vama brzo da vdim kada,di kako ,i zaljubila sam se ..ovaj cvijet je doista prekrasan ... kupila sam sarene,i nadam se da ce uspijeti samo neznam dal da sadim sada,vani pada snijeeeeg a toliko sam planova imala za danas ...i jedno ozbiljno pitanje kako gazenija prezivljava s puzevima (tako da znam da ih ako niknu di da ih presadim ) ,jer puzevi su moi najveci neprijatelji ...dali ih vole papati..? a vama cure drzim fige da vam niknu i ljepo narastu...
Na vrh
jelsa_ View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelsa_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 17:47
Pecika,ako si na kontinentu,pričekaj sa sadnjom bar do polovine ožujka.Što se puževa tiće nisu baš ljubitelji gazanije ali znaju pojesti pupove i cvjetove mada rijetko i to ako nemaju izbora
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 13:20
I moja prva iznikla, jeeeeaaa :)))Thumbs%20Up
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 16:09
Mojih ako sam dobro ujutro izbrojala izašlo nekih tridesetak smile213to jer zato što nam vi cure šaljete pozitivne vibre ljubim vas! ! smile79 Maso sretno i nadalje ! Thumbs%20Up
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 19:52
                   Maso,Zelenkasmile55smile84
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 12:24
meni je evo iznikla i 5. od 10 sjemenki LOL
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 13:56
Morana i ja sam ih nekih 10-12 posadila, 3 vire, evo prvi put nakon par godina dami uopce niklo sjeme, Oljin recept je mrak! :))) Hvala Olja!!!
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 23:54
Ja sam posijala dvije kartice tako za mamu i sebe i prekjučer još jednu karticu pa čemo vidjeti hoće li i kod te biti sreče !  smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 08:11
Ma baš ste mi simpatične kako brojite iznikle biljčice
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 11:30
Otok, kad smo presretne da konacno i nama krene s tom ljepoticom! 
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 17:12
smile141Morana i za tebe.....
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 10:51
Devojke kao stojite sa beby-gazanijama.....niko se ne javlja...
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 21:38
moje doslovce stoje, ne znam što im je... nit rastu nit propadaju...
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 22:50
Morana samo pazi da ne budu pre mokre i da imaju dosta svetla....one vole toplotu i sunce i cesto stoje  dok im ne bude potaman pa se ti ne nerviraj...krenuce one...smile113
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 23:08
ne znam... sve su isti uvjeti ko i prvih dana... ne nerviram se... ima vremena i kupit drugu vrećicu Star
Na vrh
jelsa_ View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelsa_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 12:16
Morana,gazania u startu ide dosta sporo.Nema nervoze,malo strpljenja i sve će biti ok.Prve cvjetove možeš očekivati krajem travnja,ali moraš zadovoljiti sljedeće uvjete.Za nekih 15-ak dana obavezno prepikirati presadnicu/kad dobije dva prava lista/u veću posudu-lončić.Kao što ti je Olja napisala,dosta svjetla i umjereno zaljevanje.Polovinom travnja presaditi u zemlju.
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 12:59
Moje 4 iznikle i isto stoje, ali cekat cemo :)
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 20:32
I ja sam 16.02.posijala gazanije,ali nije baš toplo u kući ,pa se još ne nadam da će izniknuti.Ali imam pitanje za iskusnije forumaše od mene:da li bi gazanija mogla prezimiti posađena vani ako joj se pokrije korjenje i malo ju se malčira i zaštiti,napominjem da živim u okolici Zagreba.Za priobalni dio Hrvatske znam da nema problema ,pa mi je palo na pamet da bi možda i u kontinentalnom djelu ako se zaštiti mogla opstati preko zime.smile66
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.