Ljetni jorgovan - buddleja daviddi |
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu, pokušat ću makar nešto skratiti pa će, vjerujem, kad procvjeta biti još ljepši.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, ošišala sam ga po tvome savjetu.... Već su počele rasti nove grane....
|
|
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stigla danas! Uzela sam tri boje pa ih mislim skupa posaditi i plesti grane. To sam vidjela na slici pa mi se svidjelo...
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počeo sa cvetanjem, jednostavan ali sa mirišljavim cvetovima dugim preko 30cm.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda predivno!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
raskošna ljepota,šta drugo reći
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je ............
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš divan, primjetila sam da su ti sa rozim cvjetovima baš veliki, i listovi i cvjetni vrhovi
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lani sam zapelcala mrvicu, tek malu, malu grančicu, a sad me vesele cvjetovi u novoj boji
mislim da se radi o Buddleja davidii Black Knight |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaco, neobična boja, jako lijepo izgleda, slikaj izbližega
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve buddleje su vam prekrasne , ali narančasta od Jace mi je favorit, baš bi mi lijepo pristajala uz tamno ljubičastu!
|
|
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pošalji mi na pp adresu |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je netko pokušao razmnožiti sjemenom? Ja sam jednom pokušala ali neuspješno....
|
|
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam nikad, čemu kad s reznicama u pravilu ide lako osim ako se ne radi o nekoj nedostupnoj, ti si ono bila uzela sjeme alternifolie? ja sam lani nabavila "alternifoliu", valjda uzgojenu iz sjemena, koja se pokazala "obična" ljubičasta davidii |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ja uzela sjeme. Čini mi se da je to bila Enrikova Nona a mislim da nema dobro iskustvo s tim kupovnim sjemenom. Možda se javi pa nam kaže kako je to prošlo.....
Što se tiče tih kupovina, mogu i da podvale... Svašta kažu i napišu samo da bi prodali... Na jednom drugom forumu jedan prodavač prodaje sjeme budleja davidi i napisao svašta a stavio moju sliku koju sam ja stavila na moju temu a ta mala budleja raste u mome južnom vrtu a on napisao kao da je njegova......... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |