Tete-salvete za Ladimirevce |
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna tegla
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teglica je super... a i šeflerini radovi su mi odlični...cure, vrijedne ste, nema šta...ja sam jučer počela raditi snjegoviće...nakupila sam nekoliko bočica
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hippy "uhvatila" nas ista salvetica, samo mi se tvoj uradak puno više sviđa... zašto meni ne uspjeva tako lijepo kao tebi (zato jer je žena urednija, smirenija, polaganija....) |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O kako se varaš draga Franjice ...niti sam smirenija, niti polaganija, a bome ni urednija |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sam danas primetila ovu temu i moram priznati da ste me oborile s nogu, što s idejom što s radovima.....mogu li se još uvijek pridružiti za onaj božićni dio?ne znam još šta bi, dvoumim se između nakita za bor i ovih teglica......možda i jedno i drugo....dokada je rok za predaju??i možemo li osobno ići u selo taj dan??
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups, primjetila
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da može se doci..... sto nas je vise to bolje!!!!
možda bi bilo dobro napraviti tih teglica jer sam ja mislio da skupimo pa im odmah odnjeti i božicne zvijezde da im usarene dom
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bubamara ima tema o Ladimirevcima: http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=66
božićne ukrase će nositi početkom 12-og mjeseca a ako bi htjela ići ima i akcija ranije u 11-om mjesecu
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam inače iz zagreba, pa me zanima ide li tko iz zagreba isto (mislim za ono božićno darivanje), a ako ne ide, kako doći do tamo (ne vozim :( .
od sutra se bacam na projekt......još jednom svaka čast na ideji....... |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POzdrav bubamaro!
Imaš link za dogovor što i kako sa božićnim ukrasima pa mi javi na pp za što si se odlučila da te upišemo u popis! Evo tu pogledaj popis: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2258 |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubamaro dobro nam došla i jako sam sretna što se želiš priključiti akciji!!
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon sam danas poslala administratoru paket sa slikicama
a sad moram početi razmišljati o novogodišnjim ukrasima
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubamaro dobro došla, reci imaš li vlastiti prijevoz jer nam je to iz Zagreba problem a ima nas zainteresiranih za put. Pokušavamo naći vozača pa da podijelimo troškove!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nažalost nemam, jer ne vozim, vozačka doma skuplja prašinu
no, ja bi ako ništa drugo za božić išla no šeflera mi je rekla da se za to još ništa ne zna, da će se možda samo poslati paket........ |
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da iznajmimo mini kombi s vozačem.....koliko bi to koštalo??
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad se male ruke sloze..... radovi su predivni! bas ljepo sto ce ovi radovi krasiti zidove djecijeg doma a osmjeh na djecijem licu vama najveca nagrada.
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo to je prvi dio ukrasa za bor......probni.....slijede i teglice kroz par dana....... |
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i naravno, neće sve "kuglice" (medaljoni) biti zlatni, imam i crvene i zelene.............
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan rad!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala rose.....ovo sam prvi put probala i zasad sam zadovoljna, vidjet ćemo što će biti sa zelenim i crvenim....
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |