Decoupage by leon@rda |
Odgovori | Stranica <1 7891011 24> |
Korisnik | ||
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
si šefice....
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
leonarda, ova kutijica i one čašice su definitivno moji favoriti!! predivno!
|
||
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Leonarda ma super su ti radovi, prekrasni sviječnjaci, jako mi se sviđaju...ma sve ti suuuper
|
||
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepo
case si sama oslikavala, zar ne, to nije salveta
jako su lijepe
|
||
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga ovo je krasno, kutija drvena-znas da me drvo hice u nesvijest, je predivna, samo moram se nasmijati nasoj ninochki jer se zamisljam ko pokemon stvaracicu...hihihi
a svijecnjaci......bez teksta
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
case sam najprije prošla sa frostom....onda konturom i ofarbala,na kraju sam prešla ljepilom sa šljokicama u boji...osušila kraj kamina i to je to |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jassi bas tako izgleda........a drvena kutija ispala presvijetla, ali imam drugu pa cu popraviti greške
|
||
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
odlični radovi,svaka čast!
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
drage moje i dragi moji.........ja sam sutra u zagrebu...Vukomerecu....ako netko moze doci donijela bih salvetice svima koji su iz zagreba.....pa javite se....mozemo se negdje naći na kavi od 11 do 14 sati
|
||
|
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo zao mi je sto se nismo nasle, ali franjica mi se nije javila. poslah joj sms da moze kava samo nek javi kada i gdje, no nis nula bodova :( nekom drugom prilikom onda :)
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma franjica ti uopce ne nosi mobitel sa sobom, znam ja.......
ne brini draga franjica ti se sigurno javi...i kad budes s njom nece te pusti da odes, a vrijeme s njom ce ti proletiti za tren |
||
|
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
znamo se franjica i ja ne brini :) totalno "nekomunikativne" zeme ko nas dvije su se "jedva" upoznale na radionici mojoj prvoj (decoupage teglica pocetni).
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Saljem vam link pa pogledajte same........
upravo sam novogodisnje botiljke ofarbala za poklon.... |
||
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
http://s537.photobucket.com/albums/ff337/bydunja/?action=view¤t=757bbb3a.jpg
|
||
|
||
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ova zlatna boca je prekrasna!!!!
|
||
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
leonarda stavi da bude link.....
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
buby
ne ide mi nis sa fotoalbuma osim ovaj kod....a to je cjelokupni link, |
||
|
||
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sad sam sve pregledala, radovi su fantastični...svaka čast!!!
http://s537.photobucket.com/albums/ff337/bydunja/?action=view¤t=757bbb3a.jpg evo link od leonarde..... |
||
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
leo, kad skopiraš link u post, onda gore pored smajlića i ostalih stvarčica imaš plavo zelenu kuglicu sa nekim znakićem kao karika neka....i to klikneš da bi postalo link... |
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala.... .koliko jos meni treba da sve naucim...... |
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 7891011 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |