Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eee tave,to svakako trebam probat,ali svi nedugo pokupovali nove i stare pohitali,ljepo,ljepo
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lolly neznam sto bi izdvojila kad mi je sve prekrasno
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo loli. .dobre ideje i baš ti super ispalo. .sviđa mi se. .
|
|
mallory&mickey
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lollypop, ovo je za čistu peticu!!!
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na pohvalama, bas mi je drago da vam se sviđa. Inace, ovu ideju s tavama sam nasla na netu, stavila sam slike na temi IDEJE.
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nesto su me "uhvatile" boce:
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i druga:
|
|
ivona 777
Već proklijao Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super..skoro da mi je druga i ljepša
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super , super, super
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu tireci da su te dobro uhvatile...lijepo
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su obje, možda mi je druga za nijansu draža. Lijepo si ukomponirala slike. Bravo.
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta reci osim super
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam si pripremila par boca ali nikako započeti... kada vidim ove tvoje tako lijepo napravljene odmah dobim volju da ih idem i ja napraviti...BRAVO
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....malo gledam tvoje radove...lijepi su...posebno su mi slatka jaja....divan papir ili salveta?
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama.
sto se tice boca, jako su me isnpirirale one koje sam stavila na ideje na kojim aje poanta da se ne stedi. sto vise lijepis, bolje ispadaju :) |
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nove (opet) boce
|
|
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |