Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 7891011 272> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema veze ako znaš da je korov,ali ja nemam pojma što je što, pa ne diram ni korov, valjda ću uspjeti raspoznati neke biljke od korova, kasnije kad malo narastu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je dobro dok ne počupaš cviječe a korov ostaviš i njeguješ
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, ja čupam samo ono što sigurno znam da ne sliči onim malim klijančićima koje je seni pokazala. Valjda i onakvi izađu.
Daj, Mamaa ne zezaj . AKo ne pogriješim moglo bi biti i za tebe.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja iiimaaaammm brusnicuuuu (napokon!): Jest da sam fulala (nije europska nego američka, ali je brusnica).
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya lijepa je , ali kad ti imaš imaću i ja
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za par godina ...
Ma vidi ti nju, baš si simpa !
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je predivan,skupljam ideje sve mi se svida predivno osmisljeno
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sada vidjela da si si kupila brusnicu, što te briga čija je ja vidim da je sada rvoja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je, ali ova plazi po podu i rodi samo jednom u godini, a europska je grmić od 30 cm i rodi 2 puta.
Eto, jedva sam MM uvalila ovo, a sada moram izmisliti razlog za drugu!
|
|
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovak reci ti mužu da je brusnica super zdrava i da se sad furate na zdravu prehranu, e ali da bi bili potpuno fit trebate puno brusnice a za to trebate kupiti i Europsku, i tak ti njega uvjeriš i svi sretni i zadovoljni. A možeš se izvuči da te primila Obamamanija kad su svi ludovali za Amerikom pa bi sad ipak i europsku.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj Tija ...!
Zlata vrijedan savjet: kako obogatiti vlastiti vrt!
|
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja kad svaki put uđem na tvoju stranicu kao da je nisam ni vidjela uvijek otoliko oduševljenja da ga neznam ni opisati. Ma sve najbolje |
|
amanita
Novo sjeme Pridružen: 12 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oj, vse je tako krasno!
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Halo, halo, hvalaaa !
|
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ti je samo malo kultivirana divljina.
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, Hoya previše si samoktitična, ova slika dolje pokazuje jedan prekrasno sređen vrt, kad procvjeta lavanda, a u sredini tritome bit će to slika za razglednicu.
|
|
život je more
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Lantana
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga hoya...čini mi se da starim kada nisam do sada bila u tvome vrtu!!!
Samo ću ti reći da sam dobila jedan pozitivni šok kada sam od prve do posljednje stranice pregledala tvoj prelijepi vrt. Zaista se vidi da je u svaku biljku uloženo puno truda...
Tvoj vrt je za mene otkriće ( oprosti što kasnim) i sigurno jedan od favorita ovoga foruma...
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, proljeće! Ja se toplo nadam da će ove godine sve ovo izgledati puno ljepše jer sam ovdje uz vas otkrila milion kombinacija i idjeja, izmjenila mnoštvo sjemena i sadnica. P.S. He, he mi ne starimo - na ovom se forumu ne stari |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |