Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori | Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Mimar...treba ti novac samo za kartu i da se dogovorimo kad budem imala slobodno vrijeme da mi ne sjedis sama u stanu ... |
|||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ostuni i zasluzuje naziv "Bijeli grad" ...Montokuc,ponavljam ono sto sam vec jednom rekla...ako ikad navratite u ovaj dio Italije,javite se...
|
|||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|||
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala Jasmina,hvala na pozivu,imam na umu!
|
|||
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pa, evo semtembar je sasvim blizu, to slobodno vreme trosis kod nas u Beogradu i tada se dogovaramo za Italiju.Za tamo ne brini ako budes radila, ja ti nisam od onih sto sede u stanu, pre od onih sto ni ne spavaju kad su na putovanjima. Ivana i ja te vec nestrpljivo ocekujemo, barem na jedan vikend ako ne budes duze mogla |
|||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|||
53rijeka
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
LAGO DI GARDA
.....isla san ga cijeloga obici i nije velo..... nes malo vise od 200 km...., ali sa stajanjma, slikanjem i kupanjem ode celi dan...... Krenula san od Gardalanda ....dobro necm rec da san pozabila naocale kad san bila sa PAHULJICOM....hmmmmmm - prvo mjesto sa kojega se vidi jezero je LAZISE.....u pocetku san bila razocarana, as ima puno privatnih kampinga i nema pristupa jezeru....., a onda ce poceti nizati se tipicna mjesta BARDOLINO.....ima krasan muzej maslinovog ulja, a i morete sve probati....tako da san lipo marendala i popila zajedno zmuj vina http://museum.it/ ..... padelica je od maslinovog drva....malo preeeeeskupa 80 eurica ....odmah naletila na vinski muzej http://zeni.it/ .....hmmmmmm.......ovako se danas cuva vino....kao higjenskije ......stvarno si daju truda mozete probati ona jeftinija vina gratis, a i svu proceduru vam lipo objasne....inace ako cete nes dobro zaista dobro popiti probajte AMARONE "VIGNEALTE" suuuuuper to su vam specijalne vrste vina kamo se grozde susi do 4-5 mjeseca da se dobije i 15% gradacije, a potle u bacvama jos ko leto stoji .....po cesti san srela i manifestaciju "cinquecento".....raznih boja i zvukova .......panorama je stalno krasna narocito kada skrecm na razne vidikovce od kuda stvarno puca panorama i nije fotomontaza.....boje su posebne .....put nastavljam do vrha, RIVA DEL GARDA.....raj za surfiste as stalno puse ......stalno san se pitala ma sa druge strane su strmine kamo pak vodi cesta as se ni nis vidjelo.....a kad ono....stvarno je krasno, iskopali tunele ali kamo god su mogli djeluju kao spilje ne betonirane, a i pune su otvora tako da su ko neki prozori na jezero..... a isto ima puno puno naselja ...... ....i tako stigla do zadnjeg PESCHIERA DEL GARDA poseban as ima zidine oko grada, a opasan je vodom....to jos nisam vidjela obicno trava raste ......a za kraj .....nonic..... Sve je cisto uredno podredeno turizmu, puno ljudi ali bez guzve i sve nekako jako civilno svi voze polako nitko ne galami niti trubi, bez smeca .....puno njemaca, austrijanaca, holandana....mozda san se nadala vise cvijeca....ima ne kazen ali ali ali..... ....hm mogla bin zivjeti tamo......ups a zima ???? moran to se ponoviti po zimi pa cu van znat rec..... |
|||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasne slike i prekrasna šetnja.
Bila sam jednom tamo pred dvadesetak godina, u jesen, najviše se sjećam da je puhao jaki vjerar i da su na jezeru bili veliki valovi |
|||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Najljepše jezero na svijetu!
Ima boju i obale mora.
Ja sam lani nakon puno godina provela tamo dan kad smo "ubijali" vrijeme da dočekamo MSK i kćer, koje su trebale prvo sletiti u Milano (Malpensu)ujutro a sletile u Veneciju navečer. Pa kud nego na Lago. Još da se mogu sjetiti imena mjesta... ali blizu Bardolina. Sjedili, voda plaaava, labudovi plivaju... ma baš lijepo!
Prvi put smo bili i prespavali u Riva del Garda a sad samo malo uživali ....
|
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
@Rijeka 53... lijepo je i zimi .... @Mimar...hvala Vam najljepsa...ali...necu imati godisnjeg odmora do Nove Godine a i to je pod upitnikom.......Nego,ako vi mozete meni doci, dodjite,ocekujem vas ....!! A Beograd cemo pomjeriti nekad za sledecu godinu...u martu?? |
|||
|||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
postoji nešto u toj Italiji što me obara s nogu...prekrasne fotke zbilja neznam što bih izdvojila, ali tunel s "rupicama" je pravi podhvat i ipak je netko višestruko razmišljao, prvo ušteda na električnoj energiji(nema rasvjete i nema provjetravanja) a drugo nisu putnicima u tunelu sakrili pogled na ljepote, bravo
|
|||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Krasne slike. U Italiji me najviše oduševljava drveće,njegov raspored uvijek me privuče. Valjda zbog tog i jest tako napravljeno.
|
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ova ljepota je sad prekrivena snijegom...odmara ..ali evo da se podsjetim, zajedno s vama kako je to sve izgledalo prije par mjeseci..a s ovim slikama se sjecam i mog dragog foto-aparata koji nije vise s mnom..jadnicak..
|
|||
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
|||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Već se dugo odlučujem doći na ovu temu, a na njoj sve više stranica.
No danas sam krenula od prve.
I uživala. La bella Italia je u mom srcu. Zemlje cijela jedan spomenik! I Talijani to jako čuvaju i vrednuju.
Imam i ja slika, al' - u albumu a nemam skenera.
Tako sam s vama putovala uspomenama (Rim,Milano,Sicilia,planine sa snijegom ...) ali i otkrila puno novog što su nam Džomba i Montokuc priuštili!
Prekrasno.
Pa da vas "Talijane" malo izazovem:
Pisa,Siena.... Napulj,Pompei...
Ima toga još jako puno za vidjeti, makar i na brzinu.
Hvala za ovo putovanje.Bilo je baš lijepo u ovo ružno, kišno, riječko jutro!
|
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Baka,pristajem na ovaj izazov samo sto cemo sacekati proljece,sad nije vrijeme za "setnju po Italiji"..i Hvala ti na lijepim rijecima... |
|||
|||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Krasne slike Dzo, je li stigao novi fotoapara.
|
|||
život je more
|
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Nije ljepoto...nije vrijeme za toga ...ovo su stare slike iz mog albuma |
|||
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Za Uskrs sam bila kod mojih prijatelja u malom mjestu koje se zove Pasturo... ostala sam odusevljena s ovom ljepotom...kad podignes pogled docekaju te ovi cuvari grada pokriveni snijegom...a u dolini uzivas u zelenilu i cvijecu...nego evo par slika pa pogledajte i sami ...
|
|||
|||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
eeeeeh...
|
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prosle nedjelje otvorena je sezona i kao prvi izlazak u planine otisli smo do Pizzo Formico,nekih sat vremena autom od Bergama...nismo puno hodali,samo 7 h ali bilo je stvarno lijepo..iako sam bila umorna drago mi je sto nisam propustila vidjeti/slikati ove prelijepe Genziane,Orchidee i sve ostalo ...a naravno bilo je lijepo vidjeti staru raju
7 h ujutro cekam tram i moju prijateljicu Denise...i gledam da li ima gdje policije,rekoh mogla bi se ovdje i koja slika napraviti ali moram sici s perona Poslije su nas cekali prijatelji i s njima smo se uputili prema Pizzo Formico: I vec nakon 10 minuta hodanja docekale su nas ove prelijepe Genziane Prelijepa Orkideja |
|||
|||
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bio je stvarno lijep dan ...sunce je dolazilo i odlazilo al' mi nismo odustajali...a zemlja je bila pokrivena ovim prelijepim genzianama...nebo i zemlja su imale istu boju ..prelijepo!!!!
A ovo je "mali" dio grupe Za veceras toliko |
|||
|||
Odgovori | Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |