josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 39> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klanjam se !
Koliko razlicitih vrst ruza!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka ti čast na toliko ruža!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Josipa, pa gdje si ti?
Poslikati sigurno imaš što, pa hajde onda, aparat u ruke...
Čekam!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I ja se pitam gdje su nove sličice Josipa?Nestrpljivo očekujem da vidim nove sličice...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo, ruže su prekrasne
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jooosipa koja je ovo nadmorska visina?? Zanima me , jer su ti zdrave nemaju pepelnicu. Gledam tvoje dvorište i tako je krasno , jednostavno a karasno.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Josipa ruze su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Josipa, odusevilo me tvoje biljno carstvo i najvise sto imas veliki prostor.Uh, kada bih ja imala toliko prostora svega bi jos nabacala.
Od mene imas sadnice, drveca i grmlja, vidim da nemas to.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Josipaaa daj još slika iz tvog rajskog kuta. nema te već dugo!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Evo mene opet.
Slikam ja redovno sve , ali ne stignem da okačim. Sada će vam ovo sve izgledati staro ali nema vezeod ove je godine. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
stolisnik, ovaj nism pokazivala prošle godine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne znam kako se zove ovaj cvijet, pa ako neko zna ... A biće ih sigurno znam već ko |
|
![]() |
|
![]() ljetni jorgovan ![]() Ovaj je druge boje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() da ne pišem , šta je šta već svi znaju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Još jedan hadžibeg ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je odavno ocvalo ali ne mari, moram se malo hvaliti
![]() ![]() zečići dvije vrste ![]() i tritoma je odavno ocvala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve pohvale za cvijeće.
Čula sam negdje taj izraz hadžibeg - sada znam što je to (hortenzija) |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno Josipa.Ne zna se šta je ljepše.Posebno je lijep hadzo..Ono bijelo cvjeće imam i ja,trajnica je,meni su rekli da je to neka vrsta Gypsophila,bjelog šlajera.
Onaj crvenis tolisnik imam i ja,i sigurna sam da si mi ga ti poklonila,onda na onom okupljanju na baščaršiji.Dobro se sjećam,bezobzira što si ti zaboravila Otok,ni ja nisam znala za hadžibega dok nisam došla u Sarajevo.Ovdje hortenziju zovu hadžibeg,valjda jer je lijep pa su mu dali dvije lijepe titule,i hadžo i beg ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro da si se pohvalila jer imaš s čime! Puuuuna vikendica lijepog cvijeća!
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Josipa sve ti je prelijepo nema cega nema. Nista ne fali.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |