Dendrobium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Korisnik | |
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav, dal zna netko nacin na koji ih se moze natjerat nacvatnju, da li sa pojacanom gnojidbom ili sa zasusivanjem?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Bebolina, prekrasna ti je. Mislim da cu i ja tako, necu joj nist davat 20 dana pa da vidimo
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
I moji dendrobiumi će na djetu,listovi nafaldani,a što dalje, molim odgovor,Bebolina,Moon,u vas virujem
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Fotni nam ga da vidimo o čemu je riječ.
Paklene vrućine koje su iza nas nisu baš godile dejama, ali koliko vidim polako se bude iz letarga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Kaktusiću, bogme se imaš čime pohvalit |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
prekrasni
![]() M.Kaktusiću,a baš ti je prekrasan
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@ Bebolina jel ti cvjeta dendrobium, moj samo tjera nove mladice al cvjeta ni blizu
![]() |
|
![]() |
|
Ako malo pažljivije pogledaš, vidjet ćeš cvijetne stapke na dendiću
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
I moji su počeli pupati biće cvijetića
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
jao pa vidi stvarno,i to tako puno kao i kod @jaca123
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
divni denovi..bit će cveteka..a ovaj rozi od mali kaktus je divan predivan..to je kod tebe procval??
evo mojih.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad vidim da si se danas pridružila,pa ti želim dobrodošlicu.Vidim da si i ti zaljubljenik u orhideje.Prekrasne su i posebnih boja.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mihi,dobro došla ili dobro došao,gledam danas slike tvojih orhideja i ruža,imaš lijepu veliku kolekciju. Moj dendić je sad drugi put procvao kad mene.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
@Mihi, dobro nam došla
![]() Dejice su ti prekrasne!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
hvala curke,još bolje vas našla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |