Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - razglednice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

razglednice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 23:33
Triša i Mari smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 18:35
smile141Mari uzivala sam!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 17:37
Bravo Mari,prelijepe živopisne slikesmile55Uskoro vrime ćemo samo na slikama viditi te životinjeUnhappy
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 09:29
Mari predivno dočarano putovanje! ma nikad nisan mogla zamisliti da ću za praščića reći da je sladak, ali, ovaj šareni je ko cukar!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 07:46
Mari, lijepo smo putovali s tobom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 23:18
Bravo Mari, ovo je prava reportaža. Odmah sam pokazala MM da si prošla kroz Banovu Jarugu, to je već Slavonija preko Ilove, vidiš i ja sam naučila.
Lipi mali  prašćići Clap
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:14
Big%20smileClapClapClapBravo Mari!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 21:28
Mari predivno, da malo vidimo i taj dio lijepe naše. Slike su baš super, iako pojma nemam gdje je to, morala sam tražit na atlasu, ali kako ti onaj jarac "nasmješio" - vidi ti njega, pravi je pozer.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 20:51
patke i guske kupaju se u bistroj riječici

kod mojih prijatelja upravo taj dan došli na svijet praščići

jarac mi je pozirao

..jedan šareni praščić

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 20:41
bila sam kod prijatelja u Staroj Subockoj, pa evo nešto s toga puta:
odlazim vlakom iz Kutine

prelazim u Zapadnu Slavoniju

prolazim kroz Banovu J.

njive u ravnici kod Lipovljana

moje odredište

u tom posavskom selu ima još dosta starih drvenih kuća

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 21:25
Thumbs%20Up 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 13:56
Duboko sam udahnula miris mora, koji se širi s tvojih slika....Big%20smile 
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:33
Triša to je predivno mjesto za šetnju smile200
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:23

Nedjelju smo mm i ja išli u šetnju opatijskim šetalištem Franza Josefa, pa kako se to šetalište proteže od Voloskog pa sve do Lovrana, evo vam "šaljem" nekoliko razglednica s djela šetnice od Ičića do Ike.

RIJEKA

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 11:50
baka vedro je nebo iznad KvarneraWink
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 20:12
Danas sam otkrila ovu temu i celo popodne prelistavam, uzivam,
i sad znam da cu ovde cesto svracati...
Trisa....odusevila si me a i rasplakala tvojim objasnjenjem prave
druge polovine,bracnog druga i zivotnog saputnika....kako si to samo lepo napisala.....smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 17:30
Bako, pa znaš da volimo snimke zalazaka - meni je to uvijek uzbudljivo, kad znam da će sutra ponovo izaći - no nije na odmet malo romantike.
RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 15:03
 Bravo! Snappy ....Bako....  

Na vrh
lela.v View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.v Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 14:49
Lepa kompozicija u ''kontralihtu''.Baš romantično!Tongue
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 13:40

Kad je vedro, zalasci sunca su s mog prozora ili iz vrta predivni. Nažalost smetaju kuće.... ali ja povremeno ne mogu odoliti a da ne sliknem...s mojim fotićem, koji isto baš nije "prva liga".

Ovo sam snimila jučer navečer, prilično zadnji trenutak prije nego je sunce pobjeglo za Učku.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.