Kutina |
Odgovori | Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija hvala! pa opet novi, kad već nisam ostala vjerna prvom, čak se ni ne sjećan koji je bio prvi |
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne slike
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....koje je to stablo sa resama, zadnja slika?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike ovog lijepog grada!Udruženi fotoreporteri!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijeska, ima ih dosta po gradu, mada ne znam koje vrste, ovo je neka ukrasna, one procvatu svojim "resama" da ni ne primijetiš, valjda za nekokliko toplijih dana ove zime |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči jedna slika iz bliza,
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....bas sam i promislila da je lijeska...a onda sam sebi rekla - lijeska je grm...
....a znaci ima i kao stablo...
....btw....nisam nasla na kojoj temi pises....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči ne znam da li sam se prevarila, ali mislim da je neka vrsta lijeske, ako se obrezuje i s godinam može biti u oliku drveta, imaju moji kumovi jednu lijasku pravo stablo koje rodi i plodovima
ona tema za koju pitaš je Nevezano uz cvijeće, Susreti i dojmovi (Sjećanja) http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5544 |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jo nešta od mene, nadam se da će vam se svidjeti
file://http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-00d9-2332-e62e?lb |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme mari, a ti misliš na proljeće, a tu još debelo zima.
Na kojoj ste nadmorskoj visini u Kutini?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, ne znam zašto me to pitate (za nadmorsku visinu), Kutina ja od O-100m nad morem,donji grad u nizini, jedna velika bara kod željezničke postaje, južnije od grada je autocest sve u nizini ,a ispod autoceste su također ravna polja, na njih se nadovezuje Lonjsko polje- moćvara,park prirode, pa završava sa Savom . Na sjeveru se penje prema Moslavačkoj gori, mislim da ta zima nema velike veze s nadmorskom visinom, kod nas je umjerena kontinentalna klima
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, nije tako važno, nego me podsjetilo kad sam vidjela željezničku stanicu - običavalo je kraj table pisati kolika je nadmorska visina, pa sam to uvijek uspoređivala se nekim drugim mjestima, naravno da to nema veze sa klimom.
Ali podatak je interesantan od 100 do 150 m iznad mora, još malo pa bi plivali.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim željezničku stanicu, sjetim se da već godinama nisam bila na našoj u Liču. Rekli su mi da ništa nisam propustila, jer da je u tako katastrofalnom stanju da je bolje da je čovjek ne vidi. Sramim se zbog toga. Mari kod tebe ima snijega kao i kod mene jutros, tek toliko da je zabijelio travu. Preko dana je nestao. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari ja opet: živiš u lijepom gradu.Lijep je i sa snijegom i bez njega!
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |