Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 134> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Imao je 6 pupova i procvjetao je bez mene i vas.Šmrc..
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Džo, divni su. Malo i mojih:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() |
|
Gospod e GOLEM!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Hvala Astrophytum. Gdje su tvoji?
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala vam
![]() Kiki-ko...koji ljepotan ![]() ![]() ![]() Semira,pravo su lijepi!! ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ajme koliko preljepih rascvjetanih kaktusa....Ne mogu se odlučiti koji mi je najljepši...
MALI KAKTUS, KAMENJAR, DZOMBA, KLIMATIS, KIKI-KO, SANA, SEMIRA preljepi su vam bodljići
Kako sam i ja krenula sa njima sve ih više gledam i naravno kupim. Pokazala sam vam prvu turu cvjetanja, sada ima još ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
JAGODA..ovaj je prekrasn...koliko je star?
![]() |
|
![]() |
|
I meni se taj strašno dopada.
|
|
![]() |
|
Jagoda, prelijepi su ti kaktusi !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni kaktusi. Svaka čast.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da ne nabrajam svakog posebno,svi kaktusi su prelijepi
![]() |
|
![]() |
|
Slazem se s tobom...SVI su kaktusi prelijepi!!! ![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
da,svi su lijepi..baš uživam gledajući ih
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
neću ni ja nabrajati ponosne vlasnike, samo ću reći
![]() ![]() ovaj jagodin uskršnji - jednom sam i ja imala sličnog - mislim da je ipak bio božićni, ali puno manji i njemu su se listovi ovako bili "posušili" tj. stanjili i istaklo se zadebljanje ove "žile" u sredini mislila sam da mu fali vlage, zalila ga i ubrzo je propao... je li od viška vode ili je tome nešto drugo prethodilo, ne znam tek sad vidim da to u stvari nije znak propadanja |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
baš su slatki mali kaktus ...ja odavno nisam svoje slikala jer ono bogastvo cvijeta nema više,sad cvjetaju al po jedan samo ...pa mi nekako siromašni
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |