moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majo, tvoji crijepovi su me oduševili! savršeno! a vidim da se i nećak specijalizirao. pločice su pre prekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
još malo kolekcije jesen- zima.... :)
možda se nađe koji ekscentrik pa poželi cijeli krov ovakav
![]() URL=http://img30.imageshack.us/i/pc150097.jpg/]
![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
[URL=http://img17.imageshack.us/i/pc150101.jpg/]
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://img51.imageshack.us/i/pc150103.jpg/]
![]() |
|
![]() |
|
sve ovo puno ljepše izgleda uživo... fotografija mi nije jača strana.... a ne mogu biti u svemu savršena
![]() ![]() URL=http://img709.imageshack.us/i/pc150104.jpg/]
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
majo kakvi su tek uzivo kad su na slikicama ovako predivni
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlično. |
|
![]() |
|
aha, a zato mi prokišnjava....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je prekrasno.
Nemojte me odati, ja sam jučer ukrala dva crijepa, sad smišljam što ću s njima |
|
![]() |
|
Otok, drago mi je da sam potakla tvoju maštu!
Ako ti treba neki savjet tehničke prirode, tu sam
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maja meni treba savjet tehničke prirode....kako da skinem crijep a da me niko ne vidi i da ne padnem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa ne mogu ti baš sve odati...
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Majasp ovo su ti radovi predivni
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Očito je da su radovi lijepi ali slike su male,bilo bi dobro da su veće pa da bolje možemo uživati u ljepoti tvojih radova!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stvarno si napravila lipe crijepove, naročito su mi se svidili oni s ružicama i pitarima s cvijećem, kao i ona treća boca-ja izdvojila svoje favorite, a sve ostalo je super!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |