Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
Korisnik
Poruka
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 21:25
hvala...čula sam, tj. pročitala za to ali nisam još isprobala...ali uskoro,,samo da kupim sodu bikarrbonu...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 22:20
prekrasni radovi. Jesmo li to počeli s pripremama za Valentinovo   
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 13:24
anastazija ma ja volim ljude koji vole pricati,ja sam ti brbljava...smile197
samo ti gledaj,tu se svakakvih gluposti nadeWink jos ako sam u nekom svom ludom raspolozenju,uzas... hahaha

omnia violet probaj to stvarno je fora,mozes dodati i sljokice ako imas u smjesu ili posipati po vrhu...samo ti nesmije  biti prerijetko...zato slazi po malo...

Gogs meni je svaki dan valentinovosmile96..pogotovo kad me dragi zivcirasmile90 al od muke... i usput dragio mi je da ima jos jedna gogaWink..nisam sama

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 14:03
Maslačkica ovo je sve preprekrasno, a one male minijaturice od das mase su mi premedene a jedrenjak na nivei....smile94
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 17:03
hvala dorina...i tvoji radovi su prava umjetnicka djelasmile89
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 22:05
odlicno ti ide sa das masom,odlicnooooooooooooooosmile141..i nek te je uhvatilo kad ti ovako dobro ide,svaka castsmile141
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 22:52
Koliko se meni čini jednako si uspješna na svim poljima! prekrasan nakit,prekrasni radovi u salvetnoj!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 23:06
stvarno nisam dugo bila na ovom dijelu foruma i vidim da sam propustila puno tvojih lijepih djela jer kako je primavera rekla, kod tebe se stvarno vidi veeeeeeeeeeeeliki napredak Clap možda jednom i ja uspijem napraviti nešto tako lijepo 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 08:07
ja sam tu svako malo ali ti se uvijek ne javim.... i svaki puta vidim nešto novo i prekrasno... ona kutijica od nivee!!!!!.... ma sve ti je savršeno
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 21:29
kaća43smile78 hvala ti draga..bas mi se susi nesto...mozda sutra dovrsim...

slavica 08smile79ma ja ti samo volim svasta probati...gdje god se prstici koriste ja to moram probatiLOL...a istina volim nakit raditi,a sad me zanima das i naravno salvetice..nisam nikad do sad imala uopce ideju kako to funkcionira....

kontesaa smile78 hvala ti na komplimentu...a trudim se,sve tu ucim...upijam ko spuzva...ma samo budi uprna i sve ces uspijati...oprosti sto se sad ne sjecam tvojih radova,stalno gledam galerije,pa cu ponovo i tvoju potraziti...

jelika,ma i ja obilazim tude galerije i ne komentiram uvijek...zato ne brini...a ti samo pokazi svoje...znam ja da ima sigurno krasnih radova...smile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 13:01
evo mene al nisam slikala...
zanima me ako tko zna kako obraditi metalnu posudicu s poklopcem...
ja bi ju malo uredila al neznam dal isto obradujem kao sve drugo...
hvala curesmile78

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 13:31
prva reakcija na niveinu kutijicu mi je bila smile181a svaki put kad se vratim na nju sam ovako smile39
ajde se ti fino udruži s nekim na otoku 'ko proizvodi prirodne kremice (ako ih slučajno ne radiš sama) da mu radiš ambalažu,
duplo zadovoljstvo, a nitko ne bi imao srca preuređivati takvu kutijicicu Embarrassed možeš početi, turistička sezona se bliži LOL
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:05
znas da bi mi i dobro doslo to...ugodno s korisnim...Wink salim se...
ma daleko sam ja od svega toga...

al hvala ti kamismile79 sad cu biti napuhana cijeli dan...smile40smile198

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:07
mene muci kako srediti da se boja ful dobro drzi na metalnim kutijicama.,da budem jasnija da se moze i obrisat mokrom krpom kad se zaprasi....mozda da ih zapecem al neznam kako bi reagirala kutijica...smile105smile226
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:33
maslacak, na metalu radiš isto kao i na drugim stvarima. jedino prvo, prije nanošenja boje, kutijicu pošpricaj s bezbojnim auto lakom (ili možeš i u boji ako ti boja auto laka odgovara za podlogu). auto lak ti daje malo hrapavu površinu na koju akrilna boja bolje prianja i ne curi. ili možeš koristiti primer podlogu koja daje isti efekt.  nakon završenog posla sa salvetom sve dobro prelakiraj u dva-tri sloja s lakom na bazi razrjeđivača ili bezbojnim auto lakom i nema frke za brisanje morkom krpom.
nisam probala, ali mislim da pečenje nije baš dobra ideja. tko zna šta bi kutijica mislila o tako visokim temperaturama...
eto... nadam se da sam ti pomogla...

e da ... ako ti poklopac sjeda na kutiju onda nemoj bojati kutiju do vrha nego do tamo dokle sjeda poklopac (zaljepi traku kad bojaš) inače nećeš moći staviti poklopac jer će mu biti tijesno. kužiš išta od ovogaWacko?

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:32
sve kuzim hvala ti lijepo...imam auto lak i sve cu napraviti kako si rekla...i kutijica ima poklopac...hvala ti draga na uputama...kad zavrsim,javim...smile78
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:40
super! čekam!
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 17:28
meni omiljen motiv ruže, obožavani bršljan a tek crvena boja.....moj izbor u transu sam
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 19:13
Jako lijepi radovi, raznovrsni, lijepi motivi....baš mi se sve sviđa. Srčeko mi je medeno
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:54
Hay curkesmile78 tatjana s,Karmen,anastazija...
evo nesto sam jos radila al nisam zadolvoljna imam neko glupo ljepilo i dok ne dobijem novo muku mucim...ljepi mi se ko guma za prste...uzas...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.