Obiteljsko dvorište |
Odgovori | Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike i krasni klinci
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti je dvorište i tvoje i strinino, ja volim stara dvorišta možda zato što ih više nema, a i podmladak je lijep!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo mari
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima!, podmlatka ima nešto od jedne sestre, proporcionalno baš i ne - jer nas tri imamo sveukupno 10-tero djece, najstarija ima 5-ero, ja troje, a najmlađa dvoje, a samo ova prva je baka ( dva unuka i tri unuke )
mene oni zovu po imenu, ali jednu sam nagovorila da me zove "baba" i baš mi je to simpatično balkon su moji roditelji stavili s dvorišne strane, jer tada još nije bilo moderno graditi balkone do ulice kad je moj tata jednom dobio iz Amerike lijepe bokserice na cvjetiće, izišao se malo posunčati u njima na bakon, a baba ga je vidjela pa ga zafrkavala kako mu je to žena sašila od svoje suknje |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako tako neki detalj iz minulog vremena ostane čovjeku u lijepom sjećanju, vjerovatno se toga sjetiš uvijek kad vidiš balkon!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad se sjetim samo, kako je nasa mama bila ponosna na svoje cvijece na prozorima i vrticu, znala bi reci, vidi kako prolaznici pogledavaju,sigurno im se svidja a imala je svakojakih vrsta, neke sad ponovo vidim kad idem u razgled.vasih vrtova,dragi cvjetoljupci |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenula sam od svog posljednjeg upisa i skoro si me rasplakala s onom nostalgijom o prvim i zadnjim koracima...Sretna si ti ipak, jer si ostala tu, blizu, i obitelj je oko tebe i u blizini, družite se i to je najljepše.
Dala si mi misliti: pa i ja sam u ovom svom vrtu i dijelu koji je sestričnin napravila prve korake i onda otišla u "bijeli svijet", da bih se eto vratila zadnje napraviti na tom mjestu!
Baš si pjesničko/romantična duša!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, tvoje kane zaista imaju divan cvijet!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isuse, Mari, koje kane imaš, kako veliki cvjetovi, sa čime si ih prihranjivala, izgledaju veličanstveno!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene došla sam na brzaka !!!!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitam vaše komentare i tako mi je drago da navraćate na ovu moju malu stranicu, samo kratko svima hvala
|
|
Jelle
Novo sjeme Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, čitajuči i gledajuči slike tvoga vrta, ulice, čardaka i grada s nostalgijom sam se prisjetila svoga djetinjstva i grada u kojemu sam odrasla. Svega nekoliko ulica dalje od tebe. eh kako je svijet mali susjedo!
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe crvene kane i puno nostalgije,i mene je na čas odnjela u prošlost
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Mari, baš si prava romantična dušica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam bila u zadnje vrijeme bas cesto na stranicama ovog naseg foruma, pa ne ljutite se ako ne odgovorim svima..
ipak hvala vam za posjetu |
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari draga,svaki put kad prolistam tvoje stranice oraspoložim se.Toliko tog lijepog si nam prezentirala a tvoji komentari su doista jedinstveni i uvijek ih rado pročitam.Uz tebe očito nikada nije monotono a kamoli dosadno.
Lijepo te pozdravljam. P.S. nedostajala si nam
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, prošetala sam tvojim dvorištem. ne mogu odvojiti , što je ljepše:tvoje ili strinino dvorište. no, nekoga nisam sam spomenula:kikići su najdivniji! iako obožavam cveteke i salvete, moja slabost su ipak klinci.
|
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno dvorište, šaroliko raznovrsno cvijeće ,visibabe (obožavam livadno-šumske kombinacije,jaglaci žuti,visibabe,kukuvače,zvončići,šafrani.. u dijelu dvorišta posebno ako sami niknu) a posebno ću izdojiti divan plavi clematis kojeg si i sama želim te ljubičastu magnoliju! Sve pohvale Mari!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |