Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Ruže
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruže stablašice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruže stablašice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 23>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 22:03
evo moje

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
malenaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malenaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 21:46
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

zna li nekokako se zove ona moja žuta na predhodnoj stranici?

marselisborg iz skupine borgova -
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 20:22
11111 liči i na Beby gold star iz rasadnika Malić samo kažem liči ali ima ovdje velikih poznavalaca ruža pa će se vjerovatno javiti
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 20:06
zna li nekokako se zove ona moja žuta na predhodnoj stranici?
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 19:47
Originalno poslano od člana mandevila mandevila napisao:

moon krasne ružice,kak se zove ona mala narančasta?

mandevila....to je Samba
Na vrh
malenaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malenaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 17:47
da imaju prodaju rezanih ruža i sadnica ruža
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 16:07
Moon povratka nema na jesen će vani. Mandevila imala sam još jednu takvu pa ju je isto uništilo jugo a ne bura kako sam napisala. Pokušat ću neke druge, ali čisto sumljam jer jugo tolko dere u svibnju kad su najteže pa lako pucaju na spoju kalema. Jednostavno se rscijepe.
Malenaa predivno da li se susjedi bave uzgojom za prodaju? 
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
malenaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malenaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 10:40
mala posijeta susedima SmileLOL

Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 08:24
moon krasne ružice,kak se zove ona mala narančasta?

aralija i ja sam imala tu roza -BONICA-i nisam bila zadovoljna s njom jer ju vjetar svu  raščupa i onda sam ju vezala i to nikak nije izgledalo,zato ja volim one koje imaju sitne cvijetiće,njih vjetar njiše i ništ im ne smeta, samo plešu
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 20:52
Aralija..toliko je predivna, i što sad da li može ikako da se spasi
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:58
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:57
Na žalost unštila je bura, slomila u kalemu

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:55
Evo jedne penjačice na šljivi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:51
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Moon i tebi sve pohvale
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:49
[QUOTE=mandevila] dosta vremena provodim na klupi,kavu popijem na njoj svaki dan poslije podne a nedjelju popodne na ležaljki uz knjigu ali ja uživam najviše radeći u vrtu
--slike nisu baš nešto al gledajte
bodenabend
bodenabend
STABLAŠICA
[/QUOTE

e ovo sa šimširom ovako ošišanim smile79smile120
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 00:02

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 20:57
mandevila...
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 09:08
dosta vremena provodim na klupi,kavu popijem na njoj svaki dan poslije podne a nedjelju popodne na ležaljki uz knjigu ali ja uživam najviše radeći u vrtu
--slike nisu baš nešto al gledajte
bodenabend
bodenabend
STABLAŠICA
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:05
daj malo blize ovu crvenu, predpostavljam da je šimšir oko nje. Predivno Vam je svesmile39
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:03
Originalno poslano od člana mandevila mandevila napisao:

još malo
stablašice
stablašice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.