Andorin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je odlično sjeo ovaj motiv na zadnju kutijicu.
Odlična kutijica, baš onako nekako sa starinskim štihom. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kutijica krasotica a što drugo reći.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Mumica ...za lijepe riječi
![]() Šabica..i mojim curama je ova najbolja jer je cijela salvetica takva-starinska ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Biljana..drago mi je da ti se sviđa kutijica, u stvarnosti je zbilja mala i slatka ,na slikama sve izgleda veliko
![]() Kika...baš joj i odgovaraju umanjenice (dužina 8 cm a širina 5 cm) ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super kutijice, ova zadnja mi je predivna! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala Anđelka imaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su stvarno predivni!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Puno, puno lipa mala kutijica!
|
|
![]() |
|
Omnija..šaljem
![]() Maslina...i tebi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kutja je malo mračna, al svakako je jako lipa-a ne moraju uvijek bit svijetli šik-romantik cvijetići.Bravo za nešto novo i drugačije!
![]() ![]() ![]() Al,nikako da skužim šta ti je ovo na donjem dijelu kutije??? Strašno mi se sviđa ovo što si napravila na rokovniku, kao i vješalica....samo što ja od njih bježim---ma ko će to meni radit-tanko, zafrkano... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
steta sta je kutijica malo mutna,al rokovfnik je preprekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kutije ,mislim na one prijašnje a i na ovu zadnju-predivne,sve od reda!na vješalicama ti zavidim,u to se nisam pokušavala upuštati a rokovnik je predobar!Što je onaj rubni dio između motiva i pologe,liči mi na onu cik-cak traku?predivna kombinacija motiva,boje,savršene izvedba!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Andora2,bez obzira što kažu da je mračna,mutna meni se jako dopada,a i s njom rokovnik i vješalica.
|
|
![]() |
|
Mare ..na donjem djelu kutije je špaga provučena kroz drvene kuglice i malo zavijena,mali detalj -da nije sve samo boja i salveta
![]() Rose..nemam pojma zašto mi neke slike ispadnu mutne,bit će da sam majstor u slikanju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavice..ovo je moja prva napravljena vješalica, i ja sam mislila da neću imati strpljenja sa rezuckanjem ali kada kreneš ...ide to , pokušaj,a što se tiče rokovnika upravu si , to je cik-cak traka koja mi se učinila idealna za obrubiti salvetu
![]() Kika..drago mi je da ti se sviđaju moji radovi jer su rađeni sa puno volje i ljubavi ,hvala na lijepim rijrčima, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana....hvala ti na tome..najljepše je kada poklon izmami osmjeh na lice
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |