No.2 Proljetni swap 2010. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravoooooooooooo cure,divni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
počelo je,počelo!!!Super su radovi,imate se čime ponositi!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo Linaaa i Biljana, malo drugačije
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Linaaa i Biljana, svaka čast obje, radovi su mi baš intrigantno proljetni,
boje lila i ljubičastih orhideja i irisa, odvažan odabir u svakom slučaju, makar to jesu meni drage boje ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
joj, ne smijem vam još reći ali i meni je moj paketić danas stigao i dobila sam nešto jako jako lijepo od lluvie. nadam se da je i moj paketić našao put do nje pa da javimo Moru neka stavi slikice.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Linaa i Biljana prekrasne radove ste napravile!!!
I ja sam jučer dobila prekrasne poklone od Monne-1 pa sada moram još nešto dodati na svoj poklončić...tako da šaljem ovih dana.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Anastazija, ja samo čekam da dobijem zeleno svitlo. Kolaž je spreman |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
More... imaš zeleno svjetlo
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme meni divote i gore i dole i lijevo i desno...
LLuvia, i meni su oči ispale pa se kolutaju s tvojima po podu... ![]() Kakva predivna nježna procvjetala tacna i neopisivo vrhunski isheklan šeširić...za anastazijin damsko-proljetne poklonee ![]() Anastazija, LLuvija te okružila svojim predivnim rascvjetalim štorijama, ja bi ove okvire držala oko prekidača za svjetlo, proljetni štekeri tijekom cijele godine ![]() ![]() I LLuvija svaka čast za rokovnik koji govori više nego sve riječi koje se u njega mogu ispisati ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
anastazija i lluvia ovo je divno......
![]() linaaa i biljana krasan,swap,krasan
![]() a mojoj swapuši file javljam da joj je inbox pun i da mi je stigao nekakav paket od nje
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za Anastaziju i Lluviu, prekrasne ste radove razmijenile.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Djevojke, svaka čast, ovo je divno predivno, kakve žive i bistre boje, kao iz najljepših proljetnih slikovnica
![]() Izzy, kućica za ftičice je odlična, čak si sve ftice strenirala da čekaju ispred vratašca ![]() A sovica je prava mudrica, i bookmark(?) je ponijela na put s uzorkom etno kroja ![]() OTOK, očarana sam ovim rasplesanim drvicama, tvojim slikarijama na staklu nema premca, ovo je tako mozaično, rascvjetano i predivno iznijansirano ![]() Ajme, kako ja volim proljetne pejsaže... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo znakova života od mene...
![]() Slobodno budite ljubomorne na ovu divnu sliku na staklu od moje swapice Otok - krasi moj hodnik (koji je u zelenim tonovima) i to je prva stvar koju sada vidim kada uđem u stan! ![]() Ne znam je li slučajnost, ali i moj prvi swap uradak je bio sa ptičicama... ![]() EDIT: More, kolaž je predivan! Imaš svoj prozračan stil i divno ti ide! Kad završiš sa svim kolažima, bit će ti žao jer ćeš shvatiti da si se tek tad posve "ufurala" (moj sindrom božićnog swapa)! ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo je stvarno prelijepo,ne zna se koji je rad ljepši!tako dobro osmisleno i prekrasno učinjeno!Bravo cure strašne ste!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene.
Baš mi je danas lijep dan. Očekivala sam od Izzy nešto lijepo i simpatično, pa ipak me je uspjela iznenaditi. Privjesak - sovica, mekana, mudra i plava (gle slučajnosti, među mojim staklenim slikama možda ste primjetili jednu sovu - naravno plavu). Bookmark je došao u prave ruke - volim knjige. A kućica za ptice je prekrasna, s tim cvjetnim krovom, ptičicama i vratašcima u obliku srca. Ja volim i uređujem moj otočki vrt, a uz vrt naravno idu i ptičice. Kućicu ću smjestiti na zid u dvorištu, ali pod balkonom, tamo ima još nekih mojih radova. Nekako sam sigurna da će neka ptičica sletjeti na taj šareni krović. Hvala ti Izzy |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() cure
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kami, što se tiče okvira za oko prekidača i mog odabira boje za zidove .... upravo mi je to palo na pamet čim sam otvorila moj paketić. a već vidim i jastučiće u bojama pasent sa cvjetekima na okvirima...
a samo da znate i tekica sa tetom je famozna
![]() ja sam jako sretna i zadovoljna s poklonima i mojom swap partnericom i mi smo se onako usput dogovorile da se nebi žalile da nas sudbina u nekom budućem swapu opet spoji
par Izzy-OTOK
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kao prvo danas je moj swapić krenuo put maredelmare
![]() a ovi kolazi sa swapowima su me naprosto ![]() prekrasno je sve i svim curama svaka cast... svi su si dali truda i radovi su zaista prave umjetnine... jedva cekam vidjeti cijelu seriju radova... prekrasno.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |