Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hawaii palma - Brighamia insignis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hawaii palma - Brighamia insignis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 12:43
ma bude se ona oporavila sigurno onaj jedan list mi je i danas normalan lijepo čvrst.. deblo joj je super tvrdo nije ni menkano ni ništa..oporavit će se ona

na mojoj čak ima malih ko drškica od cvjetova znači cvjetala je bila već... nadam se da će i ovo ljeto cvjetati

ali neću ju sad presađivati da ju još više ne izšokiram presadit ću je tamo u 4 mj ako krene dobro
Per aspera ad astra.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 11:55
Ne brini, oporavit će se onaThumbs%20Up
Ovako je izgledala moja kad je stigla (19.studeni) bila je potpuno iscrpljena, mekana na dodir, ma u jadnom je stanju bila.

ovako je izgledala nakon mjesec dana

ovako izgleda danasWink

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 11:40
listovi su skoro svi žuti osim jednog najmanjeg u sredini.. on mi se čini čak ok...vjerovatno su listovi promrzli malo i ja ju stavila u toplo i šokirala se jadana... nadma se da će se oporaviti čim prije
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 14:53
Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

čvrst je zasada bebolina zato se i nadam da će se ipak oporaviti
Držim ti palčeve da se čim prije oporaviThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 09:17
čvrst je zasada bebolina zato se i nadam da će se ipak oporaviti
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 22:01

nadam se
U kakvom joj se tranju coudex? jel čvrst, ili je mekan??
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 21:57
nadam se
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 21:57

mene strah da ne krepa jadana :( valjda će samo listove odbaciti i pustiti nove
Neće krepat, ne boj se...jača jo ona više nego što mislišLOL 
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 21:41
mene strah da ne krepa jadana :( valjda će samo listove odbaciti i pustiti nove
Per aspera ad astra.

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 21:23
Bila je jedan dan na prozoru, sad stoji u kuhinji (pokraj prozora) da ju vidim ;)
I da ima više mjesta...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 21:19
Mora se raširiti Thumbs%20Upnakon što si je oslobodila od gomile papira u kojem je bila spakovana
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 21:15

a orošavam ju ali baš se vidi na očigled kako svi žute... ma šokiralo ju je sigurno... nadam se da će se oporaviti

Mojoj ništa ne žuti. Ista je kakva je bila kad je stigla, samo se malo raširila.
Polako, ali sigurno zauzima teritorij LOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 20:45
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

.
DRAGA BEBOLINA,KOD TEBE SVE SKOCKANO!Clap
Samo se trudimWink
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 20:43
...damica se skockalaThumbs%20Up

[/QUOTE]
DRAGA BEBOLINA,KOD TEBE SVE SKOCKANO!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 20:24

Imam sitni osjećaj da su palmice šok dobile još na policama, jer bar kod mene u plodinama vode nisu vidjele. Ja sam kupila dvije i čim sam došla s njima doma, uronila sam ih u vodu da se napiju. Supstrat im vodu ne drži, tako da mislim da bi bilo pametno siroćicu presadit i to pod žurno. Bez straha, nisu toliko osjetljive da se neće oporaviti, uostalom, pogledaj na prvoj stranici ovog topica kako je izgledala moja prva ljepotica, koja je putovala po najvećim vručinama više od mjesec dana i kako se brzo oporavila.

Jednu od dvije koje sam kupila u plodinama, natopila sam, zamotala teglicu u najlonsku vrećicu i brzom je poštom poslala @Emilly u Zg, gdje vidim da je sretno stigla. Ako i izgubi koji list, nadoknadit će ona toThumbs%20Up
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 20:01
a orošavam ju ali baš se vidi na očigled kako svi žute... ma šokiralo ju je sigurno... nadam se da će se oporaviti
Per aspera ad astra.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 19:55
vjerovatno je dozivila sok,mislim da joj nece biti nista..i u moje su 2 lista pocela zutit ,al evo danas gledam oporavljaju se ...a da joj amlo listove orosis 
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 19:49
žute joj svi listovi :( od jutros do sada baš se vidi razlika... ja se nadam da će ipak početi tjerati nove i da su ovi samo ozebli pa ih odbacuje :(
Per aspera ad astra.

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 09:45
hm mlohavi su joj listovi bit će da je malo ipak ozebla... nadam se da će početi tjerati nove uskoro
stavila sam ju na prozor u toplo ipak, dosta se smrzavala
Per aspera ad astra.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:50
i moja je u toplom ..mislim da joj je bolje u toplom ..stavi je negdje na prozor gdje ima najviše svjetlosti..ja sam moju odmah presadila jer je teglica bila premala za nju..nisam imala zemlju za sukulente pa sam mješavinu vrtne i kupovne zemlje pomiješala ,unijela u kucu da se malo zagrije (da ne bude šok biljki) i posadila ..za sad se dobro drzi 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.