Hawaii palma - Brighamia insignis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bude se ona oporavila sigurno onaj jedan list mi je i danas normalan lijepo čvrst.. deblo joj je super tvrdo nije ni menkano ni ništa..oporavit će se ona
![]() na mojoj čak ima malih ko drškica od cvjetova znači cvjetala je bila već... nadam se da će i ovo ljeto cvjetati ![]() ali neću ju sad presađivati da ju još više ne izšokiram presadit ću je tamo u 4 mj ako krene dobro |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
listovi su skoro svi žuti osim jednog najmanjeg u sredini.. on mi se čini čak ok...vjerovatno su listovi promrzli malo i ja ju stavila u toplo i šokirala se jadana... nadma se da će se oporaviti čim prije
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
čvrst je zasada bebolina zato se i nadam da će se ipak oporaviti
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mene strah da ne krepa jadana :( valjda će samo listove odbaciti i pustiti nove
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Bila je jedan dan na prozoru, sad stoji u kuhinji (pokraj prozora) da ju vidim ;)
I da ima više mjesta... |
|
![]() |
|
Mora se raširiti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Mojoj ništa ne žuti. Ista je kakva je bila kad je stigla, samo se malo raširila. Polako, ali sigurno zauzima teritorij ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Imam sitni osjećaj da su palmice šok dobile još na policama, jer bar kod mene u plodinama vode nisu vidjele. Ja sam kupila dvije i čim sam došla s njima doma, uronila sam ih u vodu da se napiju. Supstrat im vodu ne drži, tako da mislim da bi bilo pametno siroćicu presadit i to pod žurno. Bez straha, nisu toliko osjetljive da se neće oporaviti, uostalom, pogledaj na prvoj stranici ovog topica kako je izgledala moja prva ljepotica, koja je putovala po najvećim vručinama više od mjesec dana i kako se brzo oporavila. Jednu od dvije koje sam kupila u plodinama, natopila sam, zamotala teglicu u najlonsku vrećicu i brzom je poštom poslala @Emilly u Zg, gdje vidim da je sretno stigla. Ako i izgubi koji list, nadoknadit će ona to
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a orošavam ju ali baš se vidi na očigled kako svi žute... ma šokiralo ju je sigurno... nadam se da će se oporaviti
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
vjerovatno je dozivila sok,mislim da joj nece biti nista..i u moje su 2 lista pocela zutit ,al evo danas gledam oporavljaju se ...a da joj amlo listove orosis
|
|
![]() |
|
žute joj svi listovi :( od jutros do sada baš se vidi razlika... ja se nadam da će ipak početi tjerati nove i da su ovi samo ozebli pa ih odbacuje :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
hm mlohavi su joj listovi bit će da je malo ipak ozebla... nadam se da će početi tjerati nove uskoro
stavila sam ju na prozor u toplo ipak, dosta se smrzavala |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i moja je u toplom ..mislim da joj je bolje u toplom ..stavi je negdje na prozor gdje ima najviše svjetlosti..ja sam moju odmah presadila jer je teglica bila premala za nju..nisam imala zemlju za sukulente pa sam mješavinu vrtne i kupovne zemlje pomiješala ,unijela u kucu da se malo zagrije (da ne bude šok biljki) i posadila ..za sad se dobro drzi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |