Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 7891011 85> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jjadra
Nedavno posijan Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je apsolutno najljepša tema na cijelom ovom forumu (meni osobno). Oduševljena sam. Prekrasan vrt pun smislenosti. A fotografije su predivne, evo dolazi ti potvrda i od mog dečka koji je akademski snimatelj i fotograf. Imaš itekako smisla. Vidi se to u svemu. Divno.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jadro, drago mi je da si uživala u mom vrtu i da ti se sviđaju moje slikice. To mi je stvarno velika pohvala, moram paziti da se ne umislim.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica od srca ti želim uputit čestitku i za Božić i Novu Godinu,svratim često u tvoj vrt.ptičice koje si slikala posječuju i moj vrt,čak sam saznala i ime ptičice kojoj nisam znala ime -brgljez,hvala ti,a i ja često spašavam ptice koje se zalete u prozor,ali na moju žalost neke od siline udarca budu odmah mrtve,naravno cvječkice i slike sam već hvalila,pozdrav iz Sarajeva pokrivenog snijegom
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Sarajka, drago mi je da i u mom vrtu netko nešto nauči. Puno sreće ti želim.
|
|
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkad sam naišla na ovaj vrt, navraćam u njega već nekoliko dana. Predivan je i prirodan, što mi se najviše sviđa. Posebno onaj dio sa proljetnim trajnicama, perunikama i pakujcem. Plot mi je isto fantastičan i tako šarmantan sa klematisom i grmljem ispod njega. Sve pet!
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tek ruže... Kad gledam kataloge, u meni se javlja želja - "ja bih SVE ovo!" Draga anabistrica, vidim da si sebi ispunila većinu takvih želja, ruže su predivne i uživaju u tvom prostranom vrtu. Posebno su mi zanimljive one starinske
Sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini!
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Maestral, drago mi je da uživaš u mom vrtu. Sad je sve sumorno zbog magle, ali ipak idem napraviti par fotki pa ću ih staviti tu.
I ja tebi želim puno radosti u idućoj godini.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
steta sto se snjeg otopio...
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt sa ružama razno- raznim cvijećem ,ptičicama sve ukupno prelijepo
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioia, nije neka šteta za snijeg jer ga je tak i tak bilo malo. Vjerujem da će ga biti još i previše kad krene. Samo da to bude siječanj, a ne veljača ili ožujak. E, onda ga stvarno ne volim vidjeti jer onda već nestrpljivo čekam rascvjetavanje prirode.
Mari, imaš pravo. Kukurijek me je stvarno razveselio jer mi lani nije cvao pa sam već bila zabrinuta za njega.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je za pet.
Najviše mi se sviđa radio. Jeli to Shaub Lorenz? |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, to je Kosmaj. I ja volim stare stvari.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |