kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 47> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ponovila bih baš ono što je Mari rekla- zaista divan odabir biljaka, onako po mom guštu. Prekrasno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
bez riječi sam,koliko divnih vrsta ,a kao što monstera kaže ona ljepotica je zaista posebna......
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ponavljam već rečeno: lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Hvala vam drage moje na lijepim lijepim riječima.Danas je sasvim druga slika vrta.Sinoć nas je zahvatilo nevrijeme sa jakim vjetrom,grana od oraha se je otkolila i ravno na tegle sa cvijećem.Tegle sakupljam po dvorištu.Užas
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Aaaaaa za onaj grm,sad mi je jasnije što je to, pa to je Vatreni grm,Pirakanta? Jesam li u pravu?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da će u ovoj lijepoj čupavoj žutoj glavici biti nekih bubica?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Žao mi je zbog ovoga.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Dobro jel ima nešto da nema kod tebe?... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Opet ne mogu do tebe....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Mislim, mene stvarno treba
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...PREKRASNE RUŽE, HIBISKUSI, kišni ljiljani, a tek šarenolisni, onaj, slični jasminu....
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Hvala ti lovro.Taj šarenolisni cvijet je Solanum jasminoides variegata.
|
|
![]() |
|
Ma neeeee...tako ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Joooooooj ,jooooooj opet ne mogu do tebe!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jesi li sanirala štetu ? Nadam se da jesi, krasne biljke imaš !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikice jesam sanirala sam koliko sam mogla.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
moon,hvala
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |