Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 381>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:09
Ja neznam kako bi ja mogao bezvas!!Baš ste mi prirasle srcu!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:10
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Fiki, ni ja nisam imala niš voća za pekmez osim kupina i vinogradskih breskvi, onih žutih. I kupine i breskve na svu sreću uvijek rode.
Ja ove godine,nišš nisam imao,nadam se boljemu

..u nadi ti je spas...tako da nastaviš s nadom(ne s Nadom)[IMG]smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Hahahahhahaha
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:11
Fiki, Fiki...znam ja di on bere rajčice i šljive i kruške i jabuke!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:12
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Fiki, Fiki...znam ja di on bere rajčice i šljive i kruške i jabuke! [IMG]smileys/emot15.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot15.gif" align="middle" />
Gdje??
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:12
..moon, kakva je to plava kalanka, imaš slikicu možda, i ta zelena, možda ih poznamsmile138
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:13

Gdje??

Ne smim ti reći!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:14

..moon, kakva je to plava kalanka, imaš slikicu možda, i ta zelena, možda ih poznam

Nažalost Wiz nisam ih slikala... Kalanka je slična bistrici,samo je manja, ima manji plod, ne znam kako joj kažu drugdje ,kod nas se zove kalanka i ta vrsta je najbolja za pekmez kako sam čula od naših starih.. ....Dobre su sve vrste,ali ova prednjači...

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:15
Čujemo se za 7 dana,pozz,
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:17
Baš si neki!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:18

Baš si neki! [IMG]smileys/emot155.gif" align="middle" />
Javite mi se!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:19
Haloooooo Fiki? Jesi pobrao rajčice?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:23

Fiki, Fiki...znam ja di on bere rajčice i šljive i kruške i jabuke! [IMG]smileys/emot15.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot15.gif" align="middle" />
Gdje??

smile103hehehehePosljednja%20velika%20žetva%20%28Izvor:%20Henry%29
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:24
Wiz, nemoj nas začarobirati s rajčicama!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:25

[QUOTE=Fiki] [QUOTE=monstera] Fiki, Fiki...znam ja di on bere rajčice i šljive i kruške i jabuke!

Jel ovo tvojeee
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:25
...i ode on sebi u svoj lab..pravi je tomato junkie
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:26

Wiz, nemoj nas začarobirati s rajčicama!

...to sam Fikija tajno slikala...tu se krije kad s nama nijeLOL
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:27

...i ode on sebi u svoj lab..pravi je tomato junkie[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" align="middle" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" align="middle" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" align="middle" />
hahahah,odo ići spavat...dugo sam ovdje,od 21 h,čekao vas!!!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:27

Wiz, nemoj nas začarobirati s rajčicama! [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

...to sam Fikija tajno slikala...tu se krije kad s nama nije[IMG]smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

kako znašš?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:28

...to sam Fikija tajno slikala...tu se krije kad s nama nije

Pa kako si ga samo uspjela uloviti fotićem, ja mislim da je njega teško uopće uloviti!

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 00:29

...i ode on sebi u svoj lab..pravi je tomato junkie[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" align="middle" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" align="middle" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" align="middle" />
hahahah,odo ići spavat...dugo sam ovdje,od 21 h,čekao vas!!!

pa rekoh ti..ko ćeka doćeka...u nadi je spas..a ti sad zgibenzi...piiiiih, a pričo si mi o nekom tulumarenju večeras...njonji, njonji, njonji...evo ti bočica mlijeka, noooć, nooooćsmile49
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.