Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 7891011 39> |
Korisnik | |
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dado, krasnan vrt imas
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...o cvijecu necu ponavljati sve ca su rekli ovi zgoru mene, ali kamenjar +5
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, cigle su povezane žbukom, nisam htjela da ih jednoga dana korijenje rasturi...a što se tiče krađe ideje...i ja sam se malo pomogla, pa ne vidim zašto ne biste i vi...u ovom slušaju, krađa je dopuštena! Za sve koji vole loniceru... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer putujući do Vukovara, baš u prolasku Slavonskog Broda sam se sjetila xenie i tebe, naravno i admina, ali... ipak znam da je on negdje iza brijega.
Baš sam s veseljem mislila na vas!!! P.S. Uvijek nas iznenadiš sa idejom u vrtu!!! Zakon si, a i TM kao pomoć!!! |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fenomenalno,DadaNeću ništa izdvojiti (ni cigle,ma kad ostiće ne izdvajam onda je sve jasnoj)er je sve predivno.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna lonicera!!!
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš šteta Andrea što nisi imala vremene skoknuti na kavicu
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ste nadrapali, svako malo uhvatim fotić u ruke, jer baš mi se sviđa fotkati moju oazu, moj mali raj...
Kupila sam nešto novog cvijeća begonije santolina vodenike znate li što je ovo? indijska kana ovo je anđeoska truba od prošle godine...kidala sam donje listove da mi bude kao stabalce...nadam se da će mi ove godine pokazati bar jedan cvijet uskoro će mi procvjetati crveni oleandar srdašca...dok još ima cvijeta hosta, u kutiji, na terasi...moram kupiti i onu šaranih listova, one su mi puno ljepše da ne hvalim samo sebe i svog muža, moram pohvaliti i moju pametnu i dobru pesicu Reu, koja zna da se cvijeće ne smije dirati i da ne smije kopati rupe po dvorištu... Bravo Rea!!! |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opla, sve pet. Srdašca su prekrasna, anđeoske trublje - valjda će cvjetati, vodenike, begonije, ma sve je odlično, ali Rea je broj 1.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
ljubica
Nedavno posijan Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada, i
mam za tebe Hostu šarenih listova, nemogu vjerovati da to nemaš, imam dvije različite nijanse.
nemam riječi za tvoj vrt,- prekrasno -je nedovoljno
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada ovo je krasno.
|
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi moj vrt ( u planu je za 50 godina
|
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada za vrt i ReuPrekrasno!!!
|
|
meni je super u životu
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo se i ja pridružujem vašim pohvalama Dadi za veliki trud oko u uređenja prelijepog vrta
|
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Par dana nisam bila u netu, tek sam sada vidjela da si stavila nove slike. Super! Samo tako i dalje!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno,DadaJa santolinu obožavam,sam grmić krasno izgleda a još kad procvate,miris listova nebum ni spominjala.Možda je malo jak no meni je super.
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubice, dođi na kavu, ponesi šarenu hostu, a sigurno će se i za tebe nešto naći...nadam se da se ne bojiš psa...moja Rea je umiljato janje u psećoj koži. |
|
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slikice su krasne , a neznam kaj ivan čeka sa cvijetnjakom,kolko mjesta
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veli mi ljubljena da bu nafta poskupjela pa nek čekam dok se udružimo sa UAR-om
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |