Moj mali vrt |
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje cherry su ipak malo krupnije, ali su stvarno fine i ne smeta im ovo vrijeme, nije mi jasno sa cime se izkrizalo, ali se sigurno. Isti problem mi ima i mama ove godine.
Meni je ove godine skoro sve lose. Do ovog doba smo se proslih godina tikvica najeli da nam vise bilo muka, a ove godine nismo jos ni jednu ubrali. |
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvice cvatu, ali tek sam tri ploda nabrala.
A imam i jednu rajčicu koju sam posadila na kompostu |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje tikvice cvatu, al se bas ne stignu formirat plodovi jer su puzevi ipak brzi. Jest da ih skupljam, ali ne mogu bas stalno kad kisa pada, a to im pase i onda idu u lov. Meni jedna rajcica nikla u tegli sa cvijecem pa sam stavio na balkon u veliku teglu, vjerujem da je to cherry pa ce bit za jesen.
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su mi te biljke koje niču same. Tako mi lisnati celer i novozelandski špinat niču u teglama sa cvijećem
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselila sam se hokaido tikvi.Jučer,dok sam ju pogledala, sva je bila puna smrdljivih martina.Odlučila sam ju ubrati,jer nisam htjela da mi ju unište.
Nabrala sam i nešto krastavaca i rajčice. |
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Putnička rajčica
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šareni kozmos ili uresnica
Predivan cvijet.Pčele ga obožavaju |
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sigurna da li je ova rajčica crni šljivar.
https://www.coolinarika.com/slika/2921097/
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam ponosna da mi je ove godine uspjela ova rajčica... Bijela rajčica |
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjeme paprike paradajzerice mi je posmeđilo. Nemam iskustva pa me zanima hoće li takvo sjeme proklijati
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veseli me ova hladnoća jer se nadam da će hladnoća uništiti smrdljive martine.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neznam baš.. Jučer sam martine ganjala po kući. Odakle se uvlače i gdje su se sve zavukli neznam.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvala kala. Preko ljeta je bila u sjenovitom dijela vrta u tegli, a preko zime u negrijanom hodniku
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je ta tvoja bijela kala ! Ja sam imala tamno ljubicaste i bile su prelijepe ali onda sam otisla i one su vjerojatno placuci za menom i uginule . Moja sudbina . Zato se veselim kad ih kod vas cvijetnih prijateljica vidim kako su lijepe i kako napreduju.
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Druga kala mi se suši, neznam zašto.I sad više neznam da li da ju zalijevam ili da je pustim do proljeća
i onda s njom van
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da bi joj trebala jedan put na tjedan dati malo vodice ali ne previse.
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja prošle godine nije htjela cvasti. Zato sada uživam u tvojoj!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li možda netko zna koja je melodija na prvoj verziji Vrtlarice od Kornelije?
Hvala
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam pomoću aplikacije Shazam - https://www.youtube.com/watch?v=oCnhRIKOdfU
Desire - Ambient Album mix
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Salata flekica mi se izdužila. Zna li netko zašto?
Čini mi se da je još prehladno da bi išla u sjeme |
|
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |