Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nešto je već posađeno, nešto čeka sadnju prvom prilikom, potjerala me kiša.
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
lijepi noviteti!!!
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Hvala!
![]() Samo kiša nikako da stane, a ja nikako da posadim ovo blago...
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Došla sam vidjeti miruješ li ti ikad. Pa opet vidim da ne. Prekrasna hrpa noviteta. Tvoj vrt se odlično popunjava. Bit će pravo cvjetno carstvo.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Draga moja Karli, lijepo te vidjeti ovdje! Pomalo uvijek nešto radim, tim više što mi maleni još uvijek diktira tempo, tako da nikada ništa ne stignem u komadu, nego mic po mic...
A noviteti, hvala ti, zaista su lijepi i meni jako vrijedni. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bugi , imas pravo , kisa nas u momentu salje na prisilni odmor !
Nemoj biti tuzna , jos koji dan moramo prebroditi a onda ce zasjati sunce i alat ce nam sam od sebe skociti u ruke i onda ....... necemo znati stati ! ![]() |
|
![]() |
|
gute, draga, drago mi je što si mi navratila!
![]() Nema sunca, pa su i slikice bljedunjave. Danas sam uspjela biti brža od kiše i posaditi sve novitete koji su mi stigli od Anastazije_ i Enrikove none. Odmah se bolje osjećam! Malo umorno, ali super...
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
miska, hvala ti! Trčim između dva pljuska, zamažem sve, pa perem i tako par puta dnevno... Nemam strpljenja čekati na prestanak, ionako je prognoza ista za još tjedan dana. Kad će sunce???
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
lijepi noviteti koje ces ti super ukomponvati u svoj vrt koji bas obecava - odlicno sve
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Bugice,i mene bedira ova dosadna kišurina.Taman kad sine malo sunca brzo u vrt, a u vrtu sve blatnjavo.Jooooooooooj svi jedva čekamo sunce, zajedno sa našim biljčicama.Evo da ti pošaljem jedan sunčani smajlić!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska...
![]() klaudija8... ![]() temzi... ![]() Želim nam svima što brži povratak sunca, iako prognoza nije obećavajuća! A možda nas iznenadi...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
voće, cvijeće, a i noviteti , krasno
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i ja poslije kiše,krasni noviteti i krasan vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, moon!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |