Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori | Stranica <1 7891011 26> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno....ja nazalost nemam ni jednog.....
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja,al ima vremena...prvo da se snađem sa falovima pa ću krenut i na cimbiće
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije mi sila bebolina :D zato ih ni ne kupujem sada nego kad naletim neke jeftinjaka
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebi predivni cimbiji...Crveni mi se posebno sviđa... Kako oni tvoji stari, je li bacaju cvjetne stapke?
Moj je ocvao i slijedi čekanje do iduće godine...
|
|
sutra je novi dan
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počele su izbijati cvjetne stapke i na ostalima, ali polako. Razlog kašnjenju je ono presađivanje u listopadu, ali nije bitno, zeleni su i snažni, s puno novih bulbica
Mislim da bi prvi trebao biti isti kao i tvoj, ali nisam sigurna sve dok ne procvijeta
|
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebi
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestrabit će cveteka
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema vode to sam malo slućajno zalila prije slikanja...pretežno je žedan....
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da im tako paše,ko bi reko haha...
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna grana mi je ja cimbu ocvala, cvjetovi su skoro svi otpali,da li da odrežem tu granu i na kojem mjestu?Ili da ništa ne diram?
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slobodno je nisko odreži
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bebolina,jedva čekam da je presadim,ima dvije lijepe mladice,a sad evo izašla i treća.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam nepažnjom jednu bulbu ostavila vani jednostavno sam na nju zaboravila, ali ona toj opakoj zimi nije zamjerila, štaviše, jedra je i zdrava!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |