Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 113> |
Korisnik | |||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
trebala si muza i sina izvesti u nedjeljnu setnju i doci na sajam
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Ajme hippy što se ti vrijeđaš....ja sam ti odmah rekla da neću moći doći jer imam obveza!!!
A i da nisam imala obveza u subotu, opet ne bih mogla doći, jer mi sin spava popodne a navečer sam imala kumove.
A nedjelju stvarno ne bih došla jer sam htjela biti sa mužem i sinom doma...
Shvaćaš da svatko ima prioritete, a meni su moja obitelj...Vjerujem da bi i ti ovako postupila...
Čini mi se da je bubamara već prije predlagala kavu, a ti si također bila rekla da ne možeš jer imaš posla, znači i ti si sebi složila prioritete...
![]() Dakle ljutnje nema!!!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Ja sam svoju kuću spremila ali moram priznati da mi je muž pomogao...evo danas mi je oprao i prozore...ljubav moja!!!
A sada moram ići citirati hippy!!!
|
|||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
a negdje je jos i gore
prijateljica mi je iz poljske i kaze da su njezine sestre uzimale slobodne dane da ociste kucu sebi i mami
![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Evo gledam oko mene sve nešto vrijedno.. te se čisti dvorište, te se peru prozori.. za kolače ne budem ni pitala?
Ja sam svoje prozore nasprejala i baš me briga.. meni pašu ovakvi.. neko je danas reko od malo prašine ne boli glava.. ispada da niko ništa ne radi po kući već samo kada dođu blagdani.. jel tak svugdje? |
|||
![]() |
|||
||
ma doci ce ne brini
sad su velike guzve u postama
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
nissssiiii
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ja sa sam vec se upucalaaaaaaaaaaa
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
hoću,hoću,slikat cu ga,al ovo me zabrinjava,da moj paket jos nije dosao?
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
radi, i onda kaze da ne vise....ajme...upucat cu se s ledja :)
|
|||
![]() |
|||
||
rose bus poslikala svoj pokloncic
![]() meni tvoj jos nije stigao, mozda dodje sutra
|
|||
![]() |
|||
||
hippy ja bih rado bila dosla da sam malo blize
![]() |
|||
![]() |
|||
||
evo i mene na kratko
|
|||
![]() |
|||
||
jupiiii,nisam sama
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
imaaaaaaa
|
|||
![]() |
|||
||
imali koga da chata samnom?
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
a di je ninochkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
....i ja tebe jojim ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma ona ti je jako draga, sam kaj se zmrzla na onoj zimi, jako je bilo zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .............hippy dragaaaaaaaaaaaaa mi te jojimoooooooooooooooooooo
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |