Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica <1 8889909192 96> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je za uživati u njima...svi su prilipi..... ne znam šta bi izdvojila....Pinus ,baš mi je drago da si mi se sitija imena...nisan davno bila na cifu....poz svima
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija,predivna cvjetna kombinacija.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za divljenje, kao i ova crvena "četka za flaše" !
Ovo samo dokazuje, da ova nezahtevna biljka izgleda lepo u svakoj kombinaciji i da treba da je ima svaka kuća |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija...divni su ti
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako vas ubode komarac, ili bilo koja druga vrsta raznih bubica koje naviru sa svih strana u ovo doba godine, dovoljno je ubrati jedan list ČUVARKUĆE, raspoloviti ga te snažno iscijediti sok na mjesto uboda !!!
Snažnim djelovanjem soka ČUVARKUĆE izbrisat će te ubod kao suho slovo na papiru gumicom. Bez crvenila, dosadnog svraba, oteklina i mogućih oštećenja kože grebanjem noktima. |
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Baš ti hvala, Ružo, za ovu informaciju. Ja sam već sva spikana od komaraca, ne mogu se suzdržati da se ne izgrebem do krvi, a imam mali milijun čuvarkuća u vrtu! Sutra ću odmah isprobati djeluje li to i kod mene.
I da, baš ti je fora ovo s čuvarkućama koje se izlijevaju iz vrča. Super izgleda!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuće osvajaju doživotno. Divne su vam.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko lijepih cuvarkuca, a ja dvije posadila na pocetku aprila (travnja) i samo su malo porasle. Cute i uzivaju.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa, i mene ste navukli... Prelijepe su sve vrste čuvarkuća, a i izuzetno ljekovite, ne samo za uhobolju. Zahvaljujući prijateljicama sa cifa, sad imam par vrsta i čuvam ih kao kap vode na dlanu.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 8889909192 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |