Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 113>
Korisnik
Poruka
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 18:04
CURKICE AJD VI MENI RECITE KAJ JE ZAMJENA CA CKACK LAK.... KAJ DA TRAZIM U KOMEBOJI ... kak se to zove pardoncek na velikim slovima
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 21:37
katarina, ako misliš na crackle lak- onaj za raspucavanje, na žalost za to ne postoji zamjena. ili samo još nismo otkrileLOL
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 22:39
ma da to ah nis morat cu trosil novceke na to heheheheeh...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 16:30
kami,neprolazi pp,sandučić je pun!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 15:35
rose, oprosti, sredila sam to jučer ;)

Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

katarina, ako misliš na crackle lak- onaj za raspucavanje, na žalost za to ne postoji zamjena. ili samo još nismo otkrileLOL

zamjena je odavno poznata i pomoću nje se dobije originalni crackleirani izgled, a to je - prolaznost vremena i vremenske nepogode Tongue
znači, ne čuvati, ne čistiti, ne lakirati i bude boja popucala s vremenom LOL

recimo, meni je najzanimljiviji 2k crackle na svijetlo-žutim stolcima zg tramvaja u starijim sedmicama Embarrassed
A craquelle medium dobro izgleda na ispucalim zebrama na gradskom asfaltu Cool
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 15:42
cure drage,ne poznam dobro Zagreb a sredinom maja provest cu par sati u Zg,pa mi recite adresu gdje mogu kupiti po pristupacnim cjenama drvenih stvari da ih mogu uraditi decoupage tehnikom....hvala vam unaprijed.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:31
pa dobro zagrebačke puce zar ja Slavonka moram navoditi saritu po Zagrebu?smile208
dakle Sarita ... koliko ja znam u trgovini Megacolor ima dosta dobar izbor i prilično su dobre cijene drvenih kutijica, škrinjica, tacni i još koječega drvenog. trgovina je na adresi Savska 160 
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:33
hehe a kaj postoji ta trgovina u ZG-u, danas 1. put čula za nju
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:34
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

rose, oprosti, sredila sam to jučer ;)

zamjena je odavno poznata i pomoću nje se dobije originalni crackleirani izgled, a to je - prolaznost vremena i vremenske nepogode Tongue
znači, ne čuvati, ne čistiti, ne lakirati i bude boja popucala s vremenom LOL

recimo, meni je najzanimljiviji 2k crackle na svijetlo-žutim stolcima zg tramvaja u starijim sedmicama Embarrassed
A craquelle medium dobro izgleda na ispucalim zebrama na gradskom asfaltu Cool

daj bolje gledaj kuda ideš po cesti da te nebi koja starija sedmica zalijepila za medium na zebri. pazi na sebesmile223
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 08:21
Da, mama LOL Draga moja, s vozačima uvijek uspostavim eye-contact da im ne bi palo na pamet ne stati mi,
tako da se samo sebe same moram bojati Tongue
I na pravoj stanici izaći iz stare sedmice, ali što ću kad mi ove moje godinice nisu bile dovoljne da upoznam Zg kak spada LOL
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 10:07

pa dobro zagrebačke puce zar ja Slavonka moram navoditi saritu po Zagrebu?smile208
dakle Sarita ... koliko ja znam u trgovini Megacolor ima dosta dobar izbor i prilično su dobre cijene drvenih kutijica, škrinjica, tacni i još koječega drvenog. trgovina je na adresi Savska 160 

draga anastazija hvala ti puno smile71
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 10:14
anastazija, već smo zaključile da se određene slavonke snalaze u zg-u bolje od jedne rođene zagrepčanke LOL

sarita, Megacolor ima dobar omjer izbora, cijene i kvalitete,
a kutijica i drvenih tacni i stvarčica ti imaju i hobby shopovi Lumos (Petrinjska), Chemaco(Vukovarska) i NB Hobby(Kustošijanska)
pa potraži točne adrese na njihovim web stranicama,
svi su na drugom kraju Zg-a pa ih ni nema smisla sve obilaziti odjednom, nego koji ti odgovara...

a ako si u centru Zagreba, raznih kutijica i pribora ti ima i knjižara Librarija u Ilici 30 (malo prije Frankopanske)...

curke, vidite ovo... http://www.emmezeta.hr/uredenje-doma/dekorativni-predmeti/ukrasne-kosare/6852/drvene-kutije/
jeL netko kupio koju takvu? inače mi je to drvo u Emmezeti jao užasa...

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:57
kami, kupila sam ja 2 male kutije u emmezete u kaštela prije par miseci i nisu loše. bar meni.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 23:27
imam plasticna jaja kako ih ukrasiti.. a da nebudu pre kicasta i preprazna ??
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 13:16
Evo, imamo novog origami člana Josipa u hobi dijelu foruma
pa slobodno posjetite njegovu galeriju > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
Nick mu je neizgovorljiv čak i napismeno pa mu smislite neki novi nadimak LOL
Vidjet ćete kod njega svašta što kod mene niste, a znate da je tako i s decoupage galerijama jer ne biramo svi iste salvete i predmete Smile
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 13:39
da istina to sam skontao da sam pogrešno pretipkao nick kad si mi postala prvi odgovor ...hmmm trebalo biti ultradelux a štaćeš slobodno me zovite Josip ako je  teško može i "ultra s greškom" ;) anyway raduje me da vidim aktivan forum gdje se mogu malo smjestiti cheers
Na vrh
nissa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nissa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 23:27
Tete salvete dali je netko iz Zaprešića? Pitam radi druženja, pokoje radionice u slobodno vrijeme, a i htjela bih nekiga upoznati tko se bavi decoupagom. Wink
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 16:13
Sad sam gledao "SWAP" i jedva čekam slijedeći. Jako lijepa gesta online druženja i iznenađenja ... svaka čast forumu i sudionicima ! smile75
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 21:30

Pozdrav iz Zaprešića! Tek učim ljepiti salvete, no zato redovito pratim forum, upijam znanje i uživam u ljepotama.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 09:48
dobrodošla smile188
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.