Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 113> |
Korisnik | ||
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
CURKICE AJD VI MENI RECITE KAJ JE ZAMJENA CA CKACK LAK.... KAJ DA TRAZIM U KOMEBOJI ... kak se to zove pardoncek na velikim slovima
|
||
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
katarina, ako misliš na crackle lak- onaj za raspucavanje, na žalost za to ne postoji zamjena. ili samo još nismo otkrile
![]() |
||
![]() |
||
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
|
ma da to ah nis morat cu trosil novceke na to heheheheeh...
|
||
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
kami,neprolazi pp,sandučić je pun!
|
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
rose, oprosti, sredila sam to jučer ;)
zamjena je odavno poznata i pomoću nje se dobije originalni crackleirani izgled, a to je - prolaznost vremena i vremenske nepogode ![]() znači, ne čuvati, ne čistiti, ne lakirati i bude boja popucala s vremenom ![]() recimo, meni je najzanimljiviji 2k crackle na svijetlo-žutim stolcima zg tramvaja u starijim sedmicama ![]() A craquelle medium dobro izgleda na ispucalim zebrama na gradskom asfaltu ![]() |
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
cure drage,ne poznam dobro Zagreb a sredinom maja provest cu par sati u Zg,pa mi recite adresu gdje mogu kupiti po pristupacnim cjenama drvenih stvari da ih mogu uraditi decoupage tehnikom....hvala vam unaprijed.
|
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
pa dobro zagrebačke puce zar ja Slavonka moram navoditi saritu po Zagrebu?
![]() |
||
![]() |
||
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
|
hehe a kaj postoji ta trgovina u ZG-u, danas 1. put čula za nju
|
||
![]() |
||
|
daj bolje gledaj kuda ideš po cesti da te nebi koja starija sedmica zalijepila za medium na zebri. pazi na sebe
![]() |
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Da, mama
![]() tako da se samo sebe same moram bojati ![]() I na pravoj stanici izaći iz stare sedmice, ali što ću kad mi ove moje godinice nisu bile dovoljne da upoznam Zg kak spada ![]() |
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
draga anastazija hvala ti puno
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
|
anastazija, već smo zaključile da se određene slavonke snalaze u zg-u bolje od jedne rođene zagrepčanke
![]() sarita, Megacolor ima dobar omjer izbora, cijene i kvalitete, a kutijica i drvenih tacni i stvarčica ti imaju i hobby shopovi Lumos (Petrinjska), Chemaco(Vukovarska) i NB Hobby(Kustošijanska) pa potraži točne adrese na njihovim web stranicama, svi su na drugom kraju Zg-a pa ih ni nema smisla sve obilaziti odjednom, nego koji ti odgovara... a ako si u centru Zagreba, raznih kutijica i pribora ti ima i knjižara Librarija u Ilici 30 (malo prije Frankopanske)... curke, vidite ovo... http://www.emmezeta.hr/uredenje-doma/dekorativni-predmeti/ukrasne-kosare/6852/drvene-kutije/ jeL netko kupio koju takvu? inače mi je to drvo u Emmezeti jao užasa... |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
kami, kupila sam ja 2 male kutije u emmezete u kaštela prije par miseci i nisu loše. bar meni.
|
||
![]() |
||
|
imam plasticna jaja kako ih ukrasiti.. a da nebudu pre kicasta i preprazna ??
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Evo, imamo novog origami člana Josipa u hobi dijelu foruma
pa slobodno posjetite njegovu galeriju > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753 Nick mu je neizgovorljiv čak i napismeno pa mu smislite neki novi nadimak ![]() Vidjet ćete kod njega svašta što kod mene niste, a znate da je tako i s decoupage galerijama jer ne biramo svi iste salvete i predmete ![]() |
||
![]() |
||
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
|
da istina to sam skontao da sam pogrešno pretipkao nick kad si mi postala prvi odgovor ...hmmm trebalo biti ultradelux a štaćeš slobodno me zovite Josip ako je teško može i "ultra s greškom" ;) anyway raduje me da vidim aktivan forum gdje se mogu malo smjestiti cheers
|
||
![]() |
||
nissa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 13 |
|
Tete salvete dali je netko iz Zaprešića? Pitam radi druženja, pokoje radionice u slobodno vrijeme, a i htjela bih nekiga upoznati tko se bavi decoupagom.
![]() |
||
![]() |
||
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
|
Sad sam gledao "SWAP" i jedva čekam slijedeći. Jako lijepa gesta online druženja i iznenađenja ... svaka čast forumu i sudionicima !
![]() |
||
![]() |
||
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
|
Pozdrav iz Zaprešića! Tek učim ljepiti salvete, no zato redovito pratim forum, upijam znanje i uživam u ljepotama. |
||
![]() |
||
|
dobrodošla
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |