Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 8990919293 120> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma, evo, ovdje objavljujem...kud puklo...Može u ponedjeljak kava kod mene????
sLOBODAN upad! U nedjelju imam prvu berbu pa moram pomagati u pripremama sa kolačima, onda ...PONEDJELJAK! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da na taj mislim curke, pogodile ste. Znači ipak je jasmin. Još kažeš da i miriši, pa to je super!
|
|
Lipik
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće! Ali onaj... ono nešto kao drvce u loncu i ima roza cvijet je
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje si nabavila sjeme ovog slaka?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.......mislila sam se izvuć bez komentara i opisa...vidim da neće ići...
...ono drvce je lespedeza...najnoviji uljez u mom carstvu! ...uljez?...kad kupim cvijet samo ga uguram među stare i nemaj pojma o ničem ak me ko kaj pita! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, kupljeno je u Njemačkoj...ak se osjemeni, skupljam, naravno!
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrsan je....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zajedno... u dobrom društvu 1.
jagode su još uvijek mljac... zajedno... u dobrom društvu 2. |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Acalypha
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan uljez u tvom dvorištu, fuksija, batat
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj mi molim te reci gdje si to nabavila i kako se zove.Prekrasno mi je. |
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost se nevidi slika
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta nešto lijepo kod tebe cvate ! Pola toga nikad nisam ni vidjela, baš ti je sve slatko.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li još koja jagoda,nije Lovrek sve pojel,ma nema veze,zadovoljit ću se s kavicom i pogledati u živo sve lijepo cvijeće
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh uz svo tvoje divno cvijeće, još i te divne jagodice, prekrasno ti je sve. nasmijala sam se tvojem komentaru kako samo doneseš još cvijeća i uguraš među ostalo da nitko ne vidi- to i ja radim .
posebno mi je lijepa ova Acalypha , moram priznati da ju do sad nisam još vidjela. |
|
belica,zagreb
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kava kod tebe, je uvijek posebna !! Al ova je bila posebnija !! Dal zbog one koja se durila gore ili zbog one koja se šepurila dolje, nemogu reči !! Jer sam još uvijek pod dojmom i jednog i drugog !! I zbilja neznam kak je ova dolje mogla napraviti to od one gore ?? EH; ljubomora !! Uglavnom, posebna kava, veliki Lovrek je dao sve od sebe, kao i mali koji nas je lijepo nahranio a veliki napojio!! MK nas je odvela u MBM, zato vam šaljem velike !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živjeli uljezi!
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, dugo nisam mogla biti s vama...internet nekaj šteka i ovih par dana bez kompa je bilo duuuuuuugoooo razdoblje!
Moon, pozdravček! Kamelia, nažalost, ne vidim sliku...ak neide, opiši cvjetić! Glikice, ajme, pa kaj ti nisi još vidjela od cvijeća a ima kod mene? MK, kaj menisi podsjetila na jagode, mađe ih se desetak na dan...ak hoćeš, možeš i sadnice doma ponijeti... Belice...snađi se druže...a on kao ne kuži? moš si mislit...rekel mi je da će označiti sve teglice i nebu više muljanja... Free, lespedeza je u zemlji..sad izgleda nešto niža...ali.....lijepa... svima... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novi, he-he, bijeli rozi...erodium!
..ja sam si zamislila, uz onaj kovrčavi slak, da će mi se na stup penjati i suzana i ...i... asarina...no one su ostale u podnožju..tek poneki cvijetić... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...zvjezdani od..."dva pednja"...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 8990919293 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |