Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 370> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da ti nije teško palo obrezivnaje masline u prekrasnom ambijentu, kak oko tebe sve cvate i miriši
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod nas opet kiša i loše vrijeme, tako da će opet sve morati čekati ljepše dane. Još dugo ćemo čekati prve pupove ruža.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eto, Anaida mi otela riječ iz usta glede drugog svijeta
![]() ruže u pupu? moje još sanjaju proljeće ![]() ali uvijek se oduševim tvojm vrtom draga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, ja se uvijek izniva uvjerim da je kod tebe neki drugi svijet... Evo, i sada je tako - kao da smo mi dva mjeseca iza tvoje klime... Kod nas kreće vegetacija a kod tebe već miriše, cvate, pupoljci se spremaju cvasti... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Divno je posjetiti tvoj raskošni vrt.
![]() Oprosti što ti nisam stigla poslati lani buddleiu mentu, al budem čim naraste. Nekako me vrijeme omelo, a zima mi prebrzo došla. Nadoknadit ću to, obećajem! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Frezija je prekrasna! A ruže su me ugodno iznenadile, ja svoje još nisam ni orezala a kod tebe već cvatu... To je fantastično! Pogled u tvoj vrt meni je kao pogled u budućnost - pravi vremenski stroj...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam tu....... pasem oči, dok vani pljušti...pljušti
I moj burrito se već crveni...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mirisni cvjetići tvog vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
već duže vrijeme me nije bilo u tvom vrtu skitala sam malo ali evo danas samo što nisam upala na ...... kada sam vidjela tvoje aloje u cvatu do sada nisam imala priliku vidjeti cvijet aloje ,pa i ostalo sve kod tebe se probudilo i procvjetalo a nije ni čudo kada vidim ove predivne snimke mora kod mene još uvijek ponegdje vidi se snijeg e danas je bilo malo toplije.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smjenjuju se bura i jugo, a tvoj vrt je sve ljepši i ljepši, pun boja i mirisa
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe se ništa ne može izdvajati, sve je tako lijepoooo! A opet moram, njevice, frezije baš mi zagriju dušu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uau, lijepo cvijeće ( a kad toga kod tebe nema?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefi zaboravila sam ti odgovoriti, ono je sedum aurora, on je kod mene uvijek vani i zimi dobije ovu crvenu boju i cvate, kod tebe bi trebao zimi u kuću i onda se izduži i pozeleni.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod mene još ima po malo snijega još se nije potpuno otopio. Nadam se da ga sutra više neće biti. Jaglaci,visibabe i krokusi su procvjetali a ostalo cvijeće tek proviruje. Jedva čekam da moje dvorište ozeleni a vrt procvjeta.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja uzivam
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod mene kao i kod Sarajke. Zato uživam u vašim rascvjetanim slikama. ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uh ljepota zaista,kod mene tek lukovice stidljivo vire iz zemlje
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe se sve probudilo,zamirisalo do mene,a pogled više nego lijep
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |