Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9192939495 113>
Korisnik
Poruka
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:07
Smile Sta cu kad sam takva,sve ili nista... Odmah il sad...SmileSmileSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:44
Caca ajde javi mi adresu na pm poslat ću ti nešto salvetica
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 19:56
VRUĆE MI JEEE !!!POGINUĆUUU!!!
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 18:03
Da li se od vrucine moze poginuti? Imam ja resenje,Napravite limunadu s medom,i pravac plaza...smile201
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 10:23
caca5 a što ako nemamo plažu ? ja sam u Osijeku, nemam niš...čak i limun se smežurio T_T topim se, otvaram povremeno friđ da me rashladi !
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 14:01
Dodji kod mene,imamo 2 jezera i banju...Pa izvoli,mada ja nisam ljubitelj stajacih voda...I moje hladjenje se svodi na ventilator:)
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 16:37
>___< onda niša, ipak ostajem pri sladoledu i hladnom piću :)
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 16:47

To zadovoljstvo kratko trajeUnhappy

Al kupanje il ventilator e to je spas
Na vrh
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:00
Evo za sve sa područja Splita, osnovana je udruga za kreativne tehnike i hobby "Suncokret". Nakon ljeta kreću radionice, kako početničke, tako i naprednije .... pokušat ćemo nešto novo jer sa kutijica i teglica moramo u veće zahvate
Evo link za one koji su na fejsu

Pozdrav svima
Sandra
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 18:43
Zbog cega je ovde takoooo pusto...smile43
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 12:48
ne bi znao caca5.... znam samo da  sad moram raditi a ne želim :P onda slijedeći tjedan opet prijepodnevna smjena ufff dizanje ...al ajd šta kukam svima je tako jel :D
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 15:59
Pa ja radim stalno prepodne,do 10 h onda od 12 do 20 h...Stim sto poslepodne mogu kako hocu mali promet...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:46
Di ste nestali od sedmog?Moram se nekom požaliti.Danas sam kupila tonu salveta i bankrotirala.Jao meni ako mi se ne isplate.Grize me savjest.Buhuhu....smile43
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:48
Ma no sikiriki, slijedeća plaća će pokriti neke troškove ;) 
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 09:40
Kiki-ko? najbolje je da se riješiš salveta da ti ne uznemiruju savijest(adresu šaljem na ppsmile156)
a bankrot.... kako došao tako će i proći.

šalim se, naravno.
nemoj plakati,  znaš da ti salvete trebajuWink. samo sad budi neko vrijeme dobra i nemoj ništa kupovati.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:21
Originalno poslano od člana UltraDwlux UltraDwlux napisao:

Ma no sikiriki, slijedeća plaća će pokriti neke troškove ;) 
Nažalost,moja firma je jedna od onih koja vrlo rijetko daje plaću.Zato sam i kupila toliko salveta,a i zato me strah.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 09:04
hmmm, pa dobro koliko si ti to salveta kupila , pobogu?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 10:15
Paaa u 2 navrata jedno 12 paketa i jedno 8 paketića onih skupih iz hobija što ih pakiraju po 3 komada,a cijena je skoro kao cijeli paket.Sjetila sam se kako ostanem za Božić bez npr anđela pa me prijatelji zafrkavaju da mi tako treba jer sam luzerica koja kupuje paket po paket.Čak imam i sa lavandom za koju sam se mjesecima grebla komad po komad.Još ako mi naleti neka dobra  maslina...
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 10:25
>_____< ovisnik!smile48
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 12:43
Jao,nadam se da ne.Ustvari malo opčenito o šopingu da,ali koja žena nije...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9192939495 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.