Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 9293949596 113> |
Korisnik | |
caca5
Mladi grm Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm,da vas utesim...ja kad udjem u radnju sa salvetama ne izlazim iz nje u naredna 2 sata...a da ne govorim sa koliko komada...tj kesa! Sreca pa idem jednom u mesecu u takvu ekspediciju...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto sam stvarno na forumu jako dugu evo sad sam napokon odlućila da dođem malo kod vas u vaše okrilje da napokon vidim šta se ovdje sve radi .------ali samo da vas sev ovdje pozdravim od srca pa idem redom da gledam vaše vrijedne ruke -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla i hvala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
SunčicaVŽ
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav cure, čitam vas već neko vrijeme...i skupljam savjete i hrabrost da počnem raditi decoupage...Eto, nadam se da ćemo se često tipkati :-)
|
|
caca5
Mladi grm Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosla...
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozzz i tebi Suncice i dobro nam dosla u drustvo teta salveta...ocekujemo ubrzo tvoje radove.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
SunčicaVŽ
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure :-)
Moram k svojima na tavan iskopati svoju hrpu salveta koje sam skupljala kao osnovno i srednjoškolka :-)
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Sunčice :D
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-i ja ti želim dobrodošlicu i dug ostanak...
|
|
SunčicaVŽ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad već brbljamo, da pitam, ima ovdje tko iz Varaždina ?
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima nas od svukud.Čak iz susjednih zemalja.Dobrodošla.
|
|
|
|
caca5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi moji zasto je sve takooo pusto,nigde nikog nema
Jel to zbog kise ili je nesto drugo po sredi?
Obradujte me pisite nesto!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve zainteresirane objavljujemo novi swap...... |
|
caca5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako je pusto....
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu ti je uvijek pusto jer postoji brbljaonica na drugom mjestu gdje je uvijek živo.
|
|
|
|
caca5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeste...postoji al tamo samo pise se o vremenu,kisi i to je to....
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ti bi o salvetama?Ok.Opet sam prije neki dan bila na akciji u Interšparu i kupila veliku i skupu količinu salveta zanimljivih za dekupaž.Muči me savjest s obzirom da još ne dobivam plaću.Nadam se da će se isplatiti.Kupila sam i nešto drvenarije za dekupažiranje.
|
|
|
|
caca5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
He he pa nemora samo o salvetama...moze i o drugim stvarima...Ja sam za sve opcije otvorena samo ne o kisi...Tj vremenskoj prognozi...Moze ovde i o drugim stvarima da se tipka jel da?
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam nešto radila i u neiskustvu zeznula.Neznam bili sutra objavila u galeriji.Ljuta sam ko pas.Toliko truda.
|
|
|
|
caca5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma dajte jel se neda popraviti...Mozda nije tako lose...
|
|
Odgovori | Stranica <1 9293949596 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |