Moj i njegov vrt |
Odgovori | Stranica <1 9394959697 137> |
Korisnik | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan cvijet magnolije. Zanima me kolko je veliko drvce.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kod tebe cvijet do cvijeta,pravo uživanje u tako rascvjetanom vrtu
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da nemam uređen vrt kako bi trebalo, ali raštrkane su mi gredice s cvijećem na sve strane, teško je održavati urednima tako, a nisam još uspjela naći nekog da mi održava travnjak..
mojih šeboja i njihovih slika nećete se tako lako rješiti, tek su počeli..zbilja sad puno cvate travanjskog cvijeća: vince, ljubičice, japanske dunje (imam tri grma), kurika se šareni. veliki grmovi one uspravne, zelene kurike, su oštećeni od zime tulipana samo dva cvatu i to svake gidine druge boje od voćaka jabuka je sad najljepša, ribizli su se spasili, cvatu, jedino orasi su dobili po resama ovo izgleda kao da je krdo pravih zećeva na okupu (zečja uha) |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se baš sviđa ta prirodnost tvoga vrta. Rado bi kroz njega prošetala.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol magnolija je visoka oko 3 m, ali su grane rijetko postavljene, žao mi ju je skratiti kako bi nastala kompaktnija krošnja (mraz je uništio bijele cvjetove, sad se nadam, možda će se ipak otvoriti preostali pupovi)
pozdrav svima koji posjećuju i komentiraju opr.što nisam svakom pojedinačno odg.. ..ima još |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro si došla KARMEN
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mari.... duuugo bi se i zadržala dok ne bi pregledala sve te cvjetove koje imaš i zavirila u sve grmove
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari , vidim da imaš naljepše šeboje, dobro ih čuvaj, to je cvijet naših baka.
Moji su ove godine jako slabi, imam samo one smeđo-žute.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je prošeteti po tvome vrtu.......baš miriše proljeće.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
davno sam rekla i opet ću ponoviti: meni se sviđa tvoj vrt baš takav kakav jest! ako nekad budeš djelila zečije uši imaj me na umu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mari, baš su ti lijepi šeboji, raznobojni
nisam ni znala da dunja ima tako lijepi cvijet |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari draga, baš ti je lijep vrt. Nekako domaći, prirodan.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se sviđa tvoj vrt upravo takav prirodni kakav je!Šeboji su ti prekrasni,krdo zečeva također.Da li znaš zašto se meni zečja uha smrznu,odustala sam od njih zbog toga.Kerija,jorgovan,cvijet dunje,sve za 5.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravo je zadovoljstvo po ovom tmurnom vremenu šetkat tvojim vrtom,baš je rascvjetan
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mariii, ova zadnja sličica je prekrasna, ovu biljku prvi put vidim !!! I jel ti to imaš bijeli šeboj ??
Iako ti je vrt sav u cvatu, čak i jorgovan već procvao, pred očima mi titraju oni ogromni cvijetovi bijele magnolije !! Drago mi je kaj te je moja glicinija uspjela tako razveseliti !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free nemam bijeli šeboj, onaj sa slike je svjetložuti..a magnolija je svima lijepa čini mi se da je jedina takva u gradu (možda ima još jedna), ali je mraz pofurio cvjetove..
glicinija me jako razveselila, jer kad sam ju posadila ujesen izgledala mi je nekak mrtvo |
|
Odgovori | Stranica <1 9394959697 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |