Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 243>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:18
niho, niho, pa pusti moju trišicu malo na miru, ona te ugosti,da ti biljčice, vodi na more, uči plivati a ti ovako. Sad se pitam tko je tu vještica......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 09:53
smile96Sad će niho sletit na Klek, a onda k meni, a torba puna onih prelijepih kaktusa, a tek one niske dalije, samo da ne završim u loncu
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:17
Trišaaaaaaaaaaaaaa-ja došla i nemam gdje spustiti svoje cvijeće kad si onoga kamena naredala -bože sačuvaj -još 1 vikendicu sazidati  A moja Lora koga je ona ugostila mene je njen m ugostio a ne ona- i dođe mi da je strpam u taj lonac i zapečem smile107
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:23
a da vas stavimo zajedno u lonac na pečenje, a mi plešemo oko vas

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:30
Šta je ovo? O kakvom se tu kuhanju radi?Ko bu koga skuhao?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 17:33
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Šta je ovo? O kakvom se tu kuhanju radi?Ko bu koga skuhao?
----smile96 a dobra si . ja nudim cvijeće a one bi ga kuhaleLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:22
Triša, koja je to od vas dvije vještice na metli uputila se na Klek, carstvo vještica.
I kaj ima u onoj košari?smile72
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:33
Sarice, tu sam ja već dojahala, točno sam podno Kleka, sada čekam ovu štrigu (ha-ha ona to ne razumije) da se i ona spusti, pa da vidimo tko će koga u lonac.
RIJEKA

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:34
he he vama se covjek moze nasmijati  ma tko nebi volio ovakvu vjesticu jos ako nosi kosaru punu cvijeca svakome je dobrodoslaLOLLOLLOLLOL
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:42
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Sarice, tu sam ja već dojahala, točno sam podno Kleka, sada čekam ovu štrigu (ha-ha ona to ne razumije) da se i ona spusti, pa da vidimo tko će koga u lonac.
--- Ti opet počela sa Njemačkim jezikom  a misliš da neću doći nemoj se iznenaditi -i znaš koliki ti kaktus nosim--------- velikiEmbarrassed
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 21:58
Niho-štriga-ha,ha,ha...

Ali,kaj se skriva u košari, cvijeće,gljive,kuruz, orasi...WinkWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 22:19
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Triša, koja je to od vas dvije vještice na metli uputila se na Klek, carstvo vještica.
I kaj ima u onoj košari?smile72----Triša je viještica sa metlom i puna košara sijemenja -boji se da će cvijeće poispadati dok letiLOLLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 22:21
Bože što nam nađe ženo posla uh izvini -viještice ja zaboravila kako se zovešsmile73
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 18:34
Triša,ti si ta štriga! a moj Bože šta svega ima i tvom dvorištu!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 19:10
SAmo me zanima u kakvom ste stanju poslije ove pustolovineWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:49

Tri dana odem i odmah se nek biljke objese, ali sinoć zalijem i dvorište je jučer kao novo. Još cvjeta dosta toga i veseli me što će još biti toplo.

Sarice, stalno mašem čarobnim štapićem, a malo se tko usudi proturiječiti jednoj štrigi poput mene.smile129
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:33
ma  daj šta ti je štriga bolan ne živciraj me smile232
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 14:50
Štriga, coprnica ili vještica, ako znaš još neki izraz dodaj ga.

I da prestani mi hodat po vrtu i kibicirat moje kaktuse kad me nema domasmile94
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 15:20
AAAAAAA viještica .smile232---a neću više eto sad sve tvoje što su kod mene šaljem dr. a tebi smile221
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 21:54
Triša, ali štriga može osim vještica, značiti i čarobnica.
Znači, na opće zadovoljstvo pučanstva koje tako lijepo i zdravo uveseljavate, moramo riješiti dilemu:

koja je vještica, a koja je čarobnica?

Jel me tužila da ne znam staviti slike na forum?smile89smile91
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.