Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 243> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niho, niho, pa pusti moju trišicu malo na miru, ona te ugosti,da ti biljčice, vodi na more, uči plivati a ti ovako. Sad se pitam tko je tu vještica......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Trišaaaaaaaaaaaaaa-ja došla i nemam gdje spustiti svoje cvijeće kad si onoga kamena naredala -bože sačuvaj -još 1 vikendicu sazidati A moja Lora koga je ona ugostila mene je njen m ugostio a ne ona- i dođe mi da je strpam u taj lonac i zapečem
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a da vas stavimo zajedno u lonac na pečenje, a mi plešemo oko vas
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Šta je ovo?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Triša, koja je to od vas dvije vještice na metli uputila se na Klek, carstvo vještica.
I kaj ima u onoj košari?
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sarice, tu sam ja već dojahala, točno sam podno Kleka, sada čekam ovu štrigu (ha-ha ona to ne razumije) da se i ona spusti, pa da vidimo tko će koga u lonac.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
he he vama se covjek moze nasmijati ma tko nebi volio ovakvu vjesticu jos ako nosi kosaru punu cvijeca svakome je dobrodosla
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho-štriga-ha,ha,ha...
Ali,kaj se skriva u košari, cvijeće,gljive,kuruz, orasi...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Bože što nam nađe ženo posla uh izvini -viještice ja zaboravila kako se zoveš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Triša,ti si ta štriga!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SAmo me zanima u kakvom ste stanju poslije ove pustolovine
![]() |
|
![]() |
|
Tri dana odem i odmah se nek biljke objese, ali sinoć zalijem i dvorište je jučer kao novo. Još cvjeta dosta toga i veseli me što će još biti toplo. Sarice, stalno mašem čarobnim štapićem, a malo se tko usudi proturiječiti jednoj štrigi poput mene.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ma daj šta ti je štriga bolan ne živciraj me
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štriga, coprnica ili vještica, ako znaš još neki izraz dodaj ga.
I da prestani mi hodat po vrtu i kibicirat moje kaktuse kad me nema doma
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
AAAAAAA viještica .
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša, ali štriga može osim vještica, značiti i čarobnica.
Znači, na opće zadovoljstvo pučanstva koje tako lijepo i zdravo uveseljavate, moramo riješiti dilemu:
koja je vještica, a koja je čarobnica?
Jel me tužila da ne znam staviti slike na forum?
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |