moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 150> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je l' to znači da ti uvijek imaš kolača?
Gdje si ti ono točno?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a nema problema,ima sused reflektor a kolači kakvi te dopadnu,osim ak se najaviš
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hanči, prosim lijepo instaliraj kakve reflektore po dvorištu jer ja bi konačno dok pak po mraku dojdem i nešt vidla. I za mene kakve druge kolače prosim.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
no dakle! Pa bude medenjaka za sve a i ove nekuruze-netrave.... ajde,ajde dame moje.... nebudemo baš pretjerivali
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
P O T P I S U J E M!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Svaki put kad se šećem tvojim vrtom osjećam se k'o gladna frajla među medenjacima: sline mi cure, malo mi muka i ''pere me obični hrvatski jal!'' Teško da bih o tvojim cvetekima i voću mogla reći išta što još nisi čula od drugih. Mogu samo reći da ti je voćna ikebana perfektna, a da je Polka ruža koja me obara. No, evo, ovo je moj favorit!!!
Ak' treba, sjemenke ću oficijelno tražiti, kumiti i moliti na Oglasima! Prekrasna ti ova nije-trava-nije-ni-kuruza! Kaj prekrasna, super-prekrasna! I ja kažem hvala Rein! |
|
![]() |
|
e, pa bar nekaj da pogodim
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jezuš (tak Perla veli) ja sam na nešto čist drugo mislila ali farbu si pogodila definitivno
|
|
![]() |
|
pa kaj vinu fali? Ili opet imaš "mračne"misli
|
|
![]() |
|
a čuj a kak bi zvučalo da sam to napisala, što bi ljudi mislili o meni? |
|
![]() |
|
ove godine smo imali sreće pa nije bilo previše ptica a za slijedeći ide mreža gore jer su vočke na žici,hvala ti na posjeti |
|
![]() |
|
na voću? Ja sam mislila da se u noći punog mjseca "vitaminizira" sa nečim drugim |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hana voće ti je ko iz plastenika, lijepo, zdravo..... šta ti ga ptice ne oštete. Meni kruške padaju sa stabla baš ono "ko kruške". Svaki dan skupljam i radim kompot. Lonicera je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
došla sam opet se vitaminizirati da "preživim noć punog mjeseca"
|
|
![]() |
|
Gio! Hvala draga a tek tvoje patkice!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvrk,kontesa i anaida hvala puno, i vaši su vrtovi krasni
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ajme koje ljepote ja tu vidjeh! Predivno je sve - od cvijeća do voćki. Od voćki, njam,njam,njam... do cvijećki!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hana, kod tebe su uobičajeno prelijepe biljke, ali danas sam tek vidjela voćne "aranžmane"
![]() aha da ne zaboravim...pastela, polka i paul su me ostavili skoro bez riječi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Na voce samo mogu reci
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |