OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 9495969798 374> |
Korisnik | |
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Otok!
Ja živim u stanu i držim cvijeće po prozorima. Kad stigne jesen nemam kuda s cvijećem
Sadim cvijeće oko zgrade u kojoj živim ali prolaznici često uništavaju, odnose i rade kojekakve stvari, a da ne kažem kako njihovi kućni ljubimci često koriste moje cvijeće za obavljanje svojih životnih potreba
Imam terasu na moru za koju vozim cvijeće da mi je ukrašava bar dok sam tamo. Ono što je tamo cijelo vrijeme ovisi o Majci Prirodi
Obzirom da imam veliku želju imati svoj komad vrta, kupili smo i komad zemlje koji je trenutno na čekanju
Eto, tako da ja imam svašta, au stvari nemam ništa ali zato na svom komadiću zemlje imam "stanara."
Probati ću mu staviti sliku.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mirna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, sad mi je tek palo na pamet, ovo je stranica o tvome vrtu, vjerojatno nisam trebala tu spustiti svoju sliku! Sorry, ispričavam se i tebi i administratoru.
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosularis-bilježim se sa štovanjem za proljeće!Ti zmisli nekaj s čim bum se zafalila!
Meni super pašeju one zelene tablete...kak se zoveju...antisklerin |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko će već zapamtiti, ili ti ili ja, osim zelenih tableta pomaže i zapisivanje, osim ako ne zaboravim gdje sam zapisala
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideja sa ciglom je super, uvijek neki noviteti kod tebe, a ona hortenzija je ogromna
|
|
život je more
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gredica sa rubnicima od cigle je fenomenalna! Baš posebno i dekorativno! Naša Otok uvijek ima dobrih ideja! Bravo!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće prekrasno, uvjek sve uredno i ideja sa ciglama super
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
mirna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom da me je Otok na jednom drugom podforumu pozvala da posjetim njezin vrt, ja sam odgovor neprimjereno ostavila ovdje tako da se drugim vjerojatno čini kao d sam "pala s Marsa"
Eto, još jednom, ispričavam se.
Vrt je prekrasan.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nevjerojatno je kako stare cigle daju poseban "štih" vrtu, stvarno super izgleda
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam dugo šetala ovim vrtom, a sada sam sve lijepo natanane pregledala i nauživala se. Ma tvoje cvijeće mi je uvijek lijepo, ti si uvijek puna ideja i unatoč "Ivanu bez zemlje" kod tebe je uvijek bujno i rascvjetano . I dok mi muku mučimo kamo pospremiti cvijeće koje ne može prezimiti vani, ti ga samo staviš pod terasu i dalje uživaš u nejmu .... e da zanš kako ti zavidim na tomu .
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje drage, radovi na gredici sa stazicom od cigle polako napreduju, moram staviti slike, nije loše
Kat.rea - ti si stvarno pregledala puno stranica kad si pronašla ono "Ivan bez zemlje", to mi je i dalje glavni problem. A spremanje za zimu - pa imam biljke kojima tu kod nas spremanje nije potrebno, bar ne u kuću. Ipak, pred neki dan je baš bilo jako hladno, pa sam ponešto ipak sklonila pod terasu (a sad je već par dana temperatura iznad 20 ) Evo mojih zimskih priprema sklonjeno pod terasu reznice su dobile kaputiće a ove ću prekriti ako bude potrebno |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A evo mi i zanimacije za danas popodne, stigao paket od Lore sa puno seduma
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimacija će biti super, a kako si ih samo lijepo posložila, ko na izložbi, nešto su mi jako poznate Uživaj popodne i ja još malo i ja kidam iz posla da se netko još nešto ne sjeti, a u 5 je već mrak
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj ča bin tu prebirala...... ovega iman, ovega niman,ovega iman, niman...
Ča je to ispod boca....mislim koje su to biljkice... ja stavim samo ruže...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, pokaži malo ča imaš, jer nakon našeg paketa, ne znam što ti je ostalo.
Police s prve slike su mi prekrasne, a onaj frčkavi kaktus bit će neki epphilium sam si uzela od današnje pošiljke. Ostalo je još za nekog. Ej nisam mogla odlit to i bijelu margeritu, ali njih ima još.
Ostalo sve imam jer si meni već poslala, pa neka cure podjele.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, sve je to još kod mene, osim onih margarita (na slici na zidiću iza one police). Sukulenti su tek zabodeni u zemlju pred desetak dana, oni će biti za dijeljenje na proljeće, kad budem sigurna da su se primili. Sad vidim još nešto što sam htjela staviti u paketić, pa sam zaboravila.Ali bit će još prilike.
Korijenko, ja jesenske reznice uvijek stavim pod boce, tako im je lijepo toplo. Zaboravim na njih do proljeća, onda im skinem čepove, da se malo prilagode i tek kad zatopli skinem boce. Nekad i proljetne reznice stavim pod boce, pogotovo ako ih sadim u rano proljeće. Pod ovim bocama su pandorea, hibiskus, budleja i ......nemam pojma što još, nešto sa sivkastim listovima. |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nisam baš tako daleko se morala vraćati, do Ivana bez zemlje, ali to mi je tako dobra izreka, da se ja nje sjetim čim otvorim tvoj vrt . Ma uspijeva ova luda glava još nešto zapamtiti . |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, kako si samo lijepo posložila one teglice sa sukulentima! Krasno...ko na izložbi...a "kaputići" za pelcere....tak i ja imam po vrtu na par mjesta na ružama....ma živo sam skladište pet ambalaže
Bravo za našu Loricu i sedume koje ti je poslala...vidim nije štedila...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Bože kakvi sukulenti, pravi orkestar
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 9495969798 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |